Ζώδια - οι ερωτικές προβλέψεις 5-11/12: Δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις και τα δράματα μέσα στις σχέσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Αυτή την εβδομάδα το κλίμα θα βαρύνει αρκετά και θα έρθουμε αντιμέτωποι με απαιτητικές καταστάσεις, αφού από τη μία πλευρά έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων και από την άλλη ο Ερμής και η Αφροδίτη θα εγκαταλείψουν το αισιόδοξο και ανάλαφρο ζώδιο του Τοξότη και θα κάνουν την είσοδο τους στον αυστηρό Αιγόκερω.

Συγκεκριμένα, ο Ερμής εισέρχεται από τις 07/12/2022 στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει για αρκετό διάστημα, αφού στο τέλος του μήνα θα γυρίσει και ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Mε τον Ερμή σε αυτή τη θέση θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και σοβαρότητα.

Θα εστιάσουμε στα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας, θα αναλογιστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας και θα αποφύγουμε τις επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις. Στις 08/12/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, ένα φεγγάρι το οποίο θα έχει μεγάλη δυναμική μιας και θα σχηματίσει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη.

Oι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις και τα δράματα μέσα στις σχέσεις δεν θα λείψουν, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να μην έρθουμε σε ρήξη με το ταίρι μας. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει σύγχυση και ίσως να μην ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε, τι αποφάσεις να πάρουμε και τι κινήσεις να κάνουμε. Από τη μια λοιπόν θα νιώθουμε σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, και από την άλλη θα μας κατακλύσουν οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες.

Όλα είναι ρευστά τώρα και είναι δύσκολο να διακρίνετε τι αξίζει πραγματικά και τι όχι. Το τρίγωνο με τον Κρόνο μας λέει ότι ίσως θα πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοσυγκράτηση μας και να μην ενδώσουμε σε ακραία συναισθήματα και αντιδράσεις.

Αν μια σχέση έχει γερές βάσεις θα επιβιώσει και θα είναι ακόμα πιο ισχυρή μετά από αυτό, αλλά αν βρίσκεστε σε μια τοξική κατάσταση, τώρα θα έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές συνειδητοποιήσεις που θα σας ταρακουνήσουν και θα διαταράξουν τις ισορροπίες. Στις 09/12/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια όψη η οποία θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους προβληματισμούς μας.

Είναι μια καλή ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε νέες γνωριμίες, όμως θα πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές στην εκδήλωση του συναισθήματος μας. Από τις 10/12/2022 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει για ολόκληρο τον μήνα.

Με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα έχουμε περισσότερη αυτοσυγκράτηση στα ζητήματα του έρωτα και δεν θα παρασυρθούμε εύκολα από τον αυθορμητισμό και την έξαψη της στιγμής. Μας ελκύουν οι σύντροφοι που είναι ώριμοι και προσγειωμένοι και δεν αποκλείεται να γεννηθούν έρωτες με διαφορά ηλικίας ή να μπούμε σε σχέσεις με άτομα που μας μας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.

ΚΡΙΟΣ

H τελευταία Πανσέληνος του έτους, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 8/12, σας βρίσκει σε μια φάση έντονης ανησυχίας και υπερδιέγερσης. Από τη μια πλευρά, έχετε έντονη την ανάγκη να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας, να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε τις σκέψεις με τους άλλους. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως να μην ξέρετε ποια άτομα να εμπιστευτείτε και σε ποιους αξίζει να ανοιχτείτε.

Αυτές τις ημέρες θα είστε τόσο πολυάσχολοι που μπορεί να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι. Παρόλο που σας αρέσει η κίνηση και η δραστηριότητα και δεν είστε άτομα της αδράνειας, τώρα μπορεί να φτάσετε στα όρια σας, αφού θα έχετε εξαντληθεί κυρίως σε πνευματικό επίπεδο. Όλη αυτή η ένταση μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στις σχέσεις σας, καθώς μπορεί να ξεσπάσετε αναίτια στους άλλους ή να ειπωθούν σκληρές κουβέντες που κρατούσατε τόσο καιρό μέσα σας. Μιας και σε όλο αυτό εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας, καλείστε να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε λόγια και υποσχέσεις.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είστε και εσείς όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν το στοιχείο της εξαπάτησης, επομένως αν μέσα σε αυτές τις ημέρες κάνετε μια νέα γνωριμία ή έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο, δώστε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις και μην κρίνετε από την εικόνα που προσπαθούν να σας προβάλλουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι γνωρίζουμε ότι είστε άτομα της συνήθειας και αγαπάτε τη σταθερότητα και τη ρουτίνα. Ωστόσο, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 7/12 θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα.

Οι επόμενες ημέρες λοιπόν προσφέρονται για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή για να βάλετε με κάποιο τρόπο την περιπέτεια στην ζωή σας. Εκτός όμως από τον Ερμή, από τις 10/12 θα εισέλθει και ο δικός σας κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σε αυτό το ζώδιο. Aν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα σε αυτή και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να σπάσετε δεσμά που σας περιορίζουν

. Αν θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας, θα είναι προτιμότερο να βάλετε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας και όχι να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας ή να κάνετε πράγματα που θα τον/ην πληγώσουν. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό τον μήνα να ερωτευτείτε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας, κάποιον/α που βρίσκεται στο εξωτερικό ή ένα πρόσωπο που μπορεί να διαφέρει με κάποιο τρόπο από εσάς, αλλά θα σας διδάξει πολλά και θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

ΔΙΔYMOI

O κυβερνήτης σας, ο Ερμής, αλλάζει ζώδιο αυτή την εβδομάδα και από τις 7/12 μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να βγάλετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον και να αγγίξετε θέματα που προηγουμένως διστάζατε.

Στις 8/12 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις σας θα μπουν στο μικροσκόπιο. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από ένταση και οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες.

Η παραμικρή κουβέντα μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να ξεσπάσετε και να βγάλετε προς τα έξω όλα όσα καταπιέζατε ή να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ, οι οποίες όμως τελικά μπορεί να μην σας οδηγήσουν εκεί που θέλατε. Στις 9/12 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματα σας.

Προσπαθήστε βέβαια να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και να μην κάνετε υπερβολές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Από τις 10/12 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση η οποία θα αυξήσει τη λίμπιντο και την ερωτική επιθυμία και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να γνωρίσετε πιο ουσιαστικά το άτομο που έχετε δίπλα σας. Τα συναισθήματα τώρα θα είναι έντονα και παθιασμένα, όμως μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που θα πυροδοτήσουν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ