Κιβωτός του Κόσμου: Οι δικηγόρου του π. Αντώνιου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου - Ζήτησαν τήρηση της νομιμότητας (βίντεο)

Οι «Υποστηρικτές του Κόσμου» ανάρτησαν βίντεο όπου υποστηρίζουν ότι παιδίατρος εξέτασε το παιδί του πατέρα Αντώνιο στο αυτοκίνητο

Την τήρηση της νομιμότητας ζήτησαν από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, οι συνήγοροι του πατέρα Αντωνίου της Κιβωτού του Κόσμου, Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος και του έθεσαν ζητήματα που συνδέονται με την υπόθεση.

«Η μόνη σκοπιμότητα είναι η τήρηση της νομιμότητας» δήλωσε ο κ. Κονταξής βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο, ενώ παράλληλα οι δύο δικηγόροι θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος έχει και την εποπτεία του συνόλου των εισαγγελικών ερευνών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

 

Παιδίατρος εξέτασε το άρρωστο παιδί του πατρός Αντωνίου στο δρόμο

Λίγη ώρα μετά από τη μετονομασία της σελίδας το Facebook από «Κιβωτός του Κόσμου» σε «Υποστηρικτές του Κόσμου», αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο -όπως γράφουν- μία παιδίατρος εξετάζει το ένα από τα παιδιά του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας μέσα σε αυτοκίνητο στον δρόμο, καθώς δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι τους, γιατί «παράνομα» άλλαξαν την κλειδαριά στο διαμέρισμά τους.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα, φαίνεται μία γυναίκα να πλησιάζει ένα μαύρο αυτοκίνητο τη νύχτα -λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα- στο οποίο, όπως ισχυρίζονται, βρισκόταν το παιδί του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, με σκοπό να το εξετάσει ως παιδίατρος καθώς ήταν άρρωστο.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που καταγράφει τα πλάνα ακούγεται να λέει: «Του απαγορεύσανε να μπει μες στο σπίτι του. Του πήρε τα κλειδιά και είναι το παιδί στο δρόμο. Στο δρόμο. Κακοποιητές του Κόσμου!».

«ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!! Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π.Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!» γράφουν πάνω από τη δημοσίευση.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ