«Άπληστη η Georgina»! Σάλος με την σύντροφο του Ronaldo - Απειλεί ότι θα την ξεφτιλίσει η αδερφή της (φωτό)

Είναι «κάθαρμα και κακός άνθρωπος»

Η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την αδερφή της Patricia, η οποία απειλεί ότι θα την ξεφτιλίσει!

Η τελευταία μιλώντας στην εκπομπή «Socialite» της Telecinco την κατηγόρησε ότι λέει ψέματα και απείλησε ότι θα αποκαλύψει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη.

Όπως αναφέρει το marca.com η Patricia ισχυρίστηκε ότι η Georgina δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κοροϊδεύει την οικονομική της κατάσταση.

«Έχω ακούσει πολλές φήμες για αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται για την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση» είπε, προσθέτοντας ότι η αδερφή της είναι «κάθαρμα και κακός άνθρωπος».

Ακόμα είπε: «Δεν είμαι άτομο που του αρέσει να συγκρούεται ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το τι συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση.Σε καμία περίπτωση δε ζήτησα ποτέ χρήματα από την Georgina το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά μου.

Δεν θέλω χρήματα, απλώς της έδωσα τον αριθμό τηλεφώνου του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα. Απλώς ζήτησα βοήθεια και ακόμα περιμένω».

Σημειώνεται ότι η 28χρονη πρώην βοηθός πωλήσεων και ο 37χρονος αστέρας των γηπέδων έχουν αποκτήσει μαζί την Esmeralda, η οποία είναι έξι μηνών και την 5χρονη Alana Martina, ενώ ο Ronaldo έχει ακόμα τρία παιδιά, τα 5χρονα δίδυμα Eva Maria και Mateo δίδυμα Eva Maria και Mateoκαι τον 12χρονο  Cristiano Jr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ