Χριστουγεννιάτικο Shopping Event x3: Ρούχα Marina V Paris, κοσμήματα Alveare & παιχνίδια Boomboo - Αυτό το Σαββατοκύριακο

Και μην ξεχνάτε θα σας υποδεχτούμε με μουσική ,drinks , γλυκάκια και finger food!

 

3 Besties - 3 brands ! 3 αγαπημένες φίλες δημιουργικές & πρωτοπόρες ενώνουν τις δυνάμεις τους αλλά και την …. χαρά τους και σας προσκαλούν σε ένα κεφάτο shopping event το ερχόμενο Σαββατοκύριακο: όμορφα ρούχα και πλεκτά ,κοσμήματα γούρια αλλά και οικολογικά παιχνίδια θα καλύψουν τις ανάγκες σας για όμορφα και πρωτότυπα δώρα.

Η Μαρίνα Βάρτσου με τα μοναδικά πλεκτά της και όχι μόνo, τα Marina V Paris , η Ντίνα Χαρχαρού με τα υπέροχα κοσμήματα της Alveare & η Σοφία Σφακιανάκη με τα ξεχωριστά παιχνίδια της, τα Βoomboo Play Wonder και φέτος τα Χριστούγεννα μαζί!

Ενα εορταστικό διήμερο shopping event Σάββατο 10/12 από τις 11-18.00 & Κυριακή 11/12 από τις 11.00 έως τις 16.00 στην οδό Γεωργίου Βλάχου 69 στο Νέο Ψυχικό ΤΚ 11525

Και μην ξεχνάτε θα σας υποδεχτούμε με μουσική ,drinks , γλυκάκια και finger food!

MARINA V PARIS

Το Marina V Paris έχει dna το πλεκτό, έχει χρώμα, ποιότητα, γραμμή και στυλ .

Η φετινή collection ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.  Μεγάλος αριθμός διαφορετικών «κωδικών», ζακέτες, ημίπαλτα, παντελόνια και σετ, στα χρώματα των επιταγών της μόδας:  Μωβ φωτεινό, γαλάζιο αυτό της  αεροπορίας που λέμε, κίτρινο - μελί η μουσταρδί, σμαραγδί, το πράσινο - success story της μάρκας. 

Στην πανδαισία των χρωμάτων θα προσθέσουμε τα ονειρεμένα λευκά του χειμώνα, τα σικάτα καμηλό, την αρχοντική παρουσία του μπέζ  σε σύνολα με υπογραφή εξαίρετων designers . Φέτος η  Marina V, μας δίνει τα πρώτα δείγματα της «άποψης» της για μία νέα σειρά με μπουφάν.

Αμάνικα μακριά ή κοντά, λεπτά, εφαρμόζουν στο σώμα για κάτω από ένα παλτό ή συνδυάζονται με όμορφα πλεκτά, πουλόβερ, ζακέτες.

Δείτε επίσης: Marina V Paris: Η μεγαλύτερη ποικιλία σε fashion πλεκτά - Το πιο θηλυκό brand του χειμώνα που λατρεύουμε να φοράμε (φωτό)

Η νέα collection της MARINA V PARIS AW2022 ,υπογραμμίζει η CEO Μαρίνα Βάρτσου , έχει σφραγίδα καλού γούστου ,άνεσης και σαγήνης , πέτυχε φέτος την επιτομή των δυνατών σημείων της μάρκας: knowhow στο πλεκτό,υψηλή ποιότητα , μοναδικά στοιχεία και λεπτομέρειες που απογειώνουν και το πιό απλό outfit ,σύγχρονη θηλυκότητα , follower των τάσεων της μόδας ,γοητεία και τέλος ταυτότητα & υπογραφή δική της.

https://www.marina-v.com

ALVEARE

Φυσικές οργανικές φόρμες και αρχιτεκτονικές γραμμές μεταμορφώνονται σε πολύτιμα κομψοτεχνήματα από ευγενή μέταλλα και πολύτιμους λίθους, με στόχο να αναδείξουν την εσωτερική λάμψη κάθε γυναίκας και να μετατραπούν σε σύμβολα μοναδικής συναισθηματικής αξίας που περνούν από γενιά σε γενιά.

Η πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή του brand Alveare by Dina Harharou αποτελείται από τέσσερις σειρές και μια exclusive συλλογή που διατίθεται κατόπιν παραγγελίας, πολύτιμα έργα τέχνης από χρυσό 14Κ και εξαιρετικής κοπής πολύτιμους λίθους όπως διαμάντια, ζαφείρια, σμαράγδια και ρουμπίνια. «Με εμπνέουν αφάνταστα , επισημαίνει η δημιουργός Ντίνα Χαρχαρού , η ομορφιά και η δύναμη της φύσης. Για μένα, η φύση αποτελεί τον σπουδαιότερο καλλιτέχνη αλλά και μια πανανθρώπινη κοινή γλώσσα, που όλοι αντιλαμβανόμαστε και όλοι μπορούμε να «μιλήσουμε».

Επιλέγοντας τη λατινική λέξη Alveare για την ονομασία του προσωπικού της brand κοσμημάτων, που στα ελληνικά σημαίνει «κυψέλη», η Ντίνα εξιστορεί το μέγεθος της σκληρής δουλειάς αλλά και της συλλογικής συνεργασίας που προϋποθέτει η δημιουργία ενός όμορφου έργου, είτε πρόκειται για ένα υλικό αντικείμενο είτε ένα άυλο αποτέλεσμα.”

https://www.alvearejewelry.com

BOOMBOO

Υψηλής ποιότητας παιχνίδια και χρηστικά είδη για παιδιά 0-6 ετών.

Το Boomboo ιδρύθηκε το 2020 με όραμα την δημιουργία μιας πλατφόρμας που επικεντρώνεται στην οικογένεια, την ευημερία και την ενθάρρυνση των παιδιών. Όταν προσφέρουμε στα παιδιά τα σωστά σύγχρονα εργαλεία εκμάθησης, τότε προοδεύουμε κι εμείς μαζί τους σ’ ένα σπίτι γεμάτο χαρά.

Ως γονείς κι εμείς οι ίδιοι,λέει η Σοφία Σφακιανάκη θέλουμε μόνο ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας. Θέλουμε να βρούμε τη χρυσή τομή μεταξύ αναπτυξιακών ερεθισμάτων, κοινωνικής-περιβαλλοντικής συνείδησης και συνολικότερης ευημερίας, ενισχύοντας παράλληλα το αίσθημα ηρεμίας, ασφάλειας και αγάπης των παιδιών.

Boomboo στηρίχθηκε σε μια πολύ απλή ιδέα: τα παιδιά προσχολικής ηλικίας να μαθαίνουν μέσα από ανεξάντλητη δημιουργική απασχόληση. Τα ποιοτικά και διακεκριμένα προϊόντα μας Bomboo Play Wonder ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς, χαρίζουν όμορφες στιγμές και καλλιεργούν την περιβαλλοντική συνείδηση. Μάλιστα, πέρα από τον παιδαγωγικό τους χαρακτήρα, ακολουθούν τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές προδιαγραφές ώστε να ταιριάξουν υπέροχα στο σπίτι σας.

https://www.boomboo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ