Στη Νέα Υόρκη ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για την βράβευσή τους, λίγο πριν το ντοκιμαντέρ - βόμβα του Netflix (φωτό)

Το ζεύγος θα λάβε το βραβείο Robert F. Kennedy για την «ηρωική» στάση του ενάντια στον «δομικό ρατσισμό»

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εθεάθησαν για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ του Nteflix «Harry & Meghan», καθώς έφτασαν σήμερα στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό τζετ.

Το ζεύγος θα λάβει σήμερα Τρίτη, το βραβείο Robert F. Kennedy για την «ηρωική» στάση του ενάντια στον «δομικό ρατσισμό» που βίωσαν μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η δούκισσα και ο δούκας του Σάσεξ επιβιβάστηκαν σε ένα SUV που τους περίμενε στο αεροδρόμιο. Η 41χρονη πρώην ηθοποιός ήταν ντυμένη στα μαύρα, ενώ ο 38χρονος γιος του βασιλιά Καρόλου φορούσε ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι.

Οι Σάσεξ,  πρόκειται να λάβουν βραβείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο αποψινό γκαλά The Ripple of Hope, του οποίου τα  εισιτήρια κοστίζοτν έως και 1 εκατομμύριο δολάρια! Το βραβείο στο παρελθόν έχει απονεμηθεί σε πρόσωπα όπως ο Τζο Μπάιντεν, ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον.

Το «Harry & Meghan» πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη Πέμπτη και η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ετοιμάζεται για τις  «επιθέσεις» που θα εξαπολύσει ενταντίον τους το ζευγάρι.

Σε ένα  τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ τους που κυκλοφόρησε χθες, ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι εκείνος και η γυναίκα του είχαν να αντιμετωπίσουν διαρροές και κατασκευασμένες ιστορίες, που υποστήριζαν την «ιεραρχία» της βασιλικής οικογένειας.

Σε άλλο σημείο ο πρίγκιπας ακούγεται να λεέι ότι «είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξεις πίσω τώρα και να σκεφτείς «τι στο καλό συνέβη;Υπάρχει μια ιεραρχία της οικογένειας, ξέρετε, αλλά υπάρχει και διαρροή, υπάρχει και φύτευση ιστοριών. Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι. Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται σε αυτόν τον θεσμό, αυτή η φρενίτιδα. Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία».

Σε άλο σημείο η Μέγκαν σημειώνει πως «συνειδητοποίησα πως δεν πρόκειται ποτέ να σε προστατεύσουν», ενώ το teaser κλείνει με τον Χάρι να λέει ότι  «κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Εμείς ξέρουμε την πλήρη αλήθεια».

Οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι  σειρά θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα άβολη και για την πριγκίπισσα της Ουαλίας Ο Jack Royston, επικεφαλής βασιλικός ανταποκριτής στο Newsweek, δήλωσε σήμερα ότι το περιεχόμενο του τρέιλερ υποδηλώνει ότι το ντοκιμαντέρ δεν θα ασχοληθεί μόνο με τα πρόσφατα γεγονότα αλλά και με παρελθοντικά - συμπεριλαμβανομένων των δύσκολων πρώτων ημερών του ειδύλλου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Σημειώνεται ότι τα τρία πρώτα επεισόδια , θα προβληθούν  την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και τα τρία τελευταία στις 15 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ