Έκοψαν τους παρουσιαστές του ABC News γιατί έχουν δεσμό ενώ είναι παντρεμένοι - το σκάνδαλο «λύγισε» τον σταθμό (φωτό & βίντεο)

Οπρόεδρος του ABC News, ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ο Holmes και η Robach θα αποσυρθούν προσωρινά

Δύο παρουσιαστές του ABC News βρέθηκαν εκτός αέρα, μετά την αποκάλυψη της κρυφής τους σχέσης. 

Ο TJ Holmes και η Amy Robach, οι οποίοι παρουσίαζαν από το 2020 το talk show του Good Morning America, GMA3, αποκαλύφθηκε ότι είχαν δεσμό, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών  από παπαράτσι στο διαδίκτυο.

Τόσο ο Holmes, όσο και η Robach είναι παντρεμένοι, ωστόσο μετά την διαρροή των φωτογραφιών, ένας εκπρόσωπος τους είπε ότι έχουν χωρίσει από τους συζύγους τους και πως ο δεσμός τους ξεκίνησε πολύ πρόσφατα.

Σύμφωνα με τον Guardian ο  Kim Godwin, πρόεδρος του ABC News, ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ο Holmes και η Robach θα αποσυρθούν προσωρινά από το GMA3.

«Θα μιλήσω για κάτι που έχει καταστεί εσωτερικός και εξωτερικός αντιπερισπασμός: τη σχέση μεταξύ δύο συναδέλφων μας. Και έτσι, θέλω να πω ότι ενώ αυτή η σχέση δεν αποτελεί παραβίαση της πολιτικής της εταιρείας, πραγματικά αφιέρωσα τις τελευταίες μέρες για να σκεφτώ και να επεξεργαστώ αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο για τον οργανισμό ABC News. Και έτσι, προς το παρόν, θα θέσω εκτός αέρα την Amy και τον TJ  μέχρι να βρούμε μια λύση» είπε.

Σημείωσε ακόμα πως δεν επρόκειτο για μία «εύκολη απόφαση» και ζήτησε να «σταματήσουν οι ψίθυροι στους διαδρόμους. Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με κουτσομπολιά, εικασίες και φήμες. Πρέπει να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στο έργο μας. 

Εν μέσω του σκανδάλου που ξέσπασε ο  εκπρόσωπος τους είπε: «Ήταν στενοί φίλοι για πολλά χρόνια, αλλά αυτή η σχέση ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες, αφού χώρισαν από τους αντίστοιχους συζύγους τους τον Αύγουστο. Δεν το είχαν πει σε κανέναν, ακόμη και στο ABC, γιατί περίμεναν να χωρίσουν και οι δύο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ