Κέιτ Γουίνσλετ: «Όταν ήμουν νέα μου έλεγαν να συμβιβαστώ με ρόλους χοντρού κοριτσιού - ρωτούσαν τον ατζέντη μου πόσα κιλά είμαι»

Τι είπε σε συνέντευξή της η σταρ του «Τιτανικού» για τις πιέσεις που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε σε συνέντευξή της στους The Sunday Times, ότι όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια στην σχολή υποκριτικής, της έλεγαν να συμβιβαστεί με ρόλους «χοντρού κοριτσιού».

Αργότερα, όταν ξεκίνησε να παίζει σε ταινίες, ο ατζέντης της δεχόταν συνέχεια την ίδια ερώτηση: «Πώς είναι το βάρος της;».

«Μπορεί να είναι εξαιρετικά αρνητικό», είπε η 47χρονη σήμερα πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού», για τι  πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες ηθοποιοί. 

«Οι άνθρωποι υπόκεινται σε έλεγχο που είναι κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα νέο, ευάλωτο άτομο. Αλλά η βιομηχανία του κινηματογράφου αλλάζει πραγματικά. Όταν ήμουν νεότερη ο ατζέντης μου δεχόταν τηλεφωνήματα, τον ρωτούσαν: «Πώς είναι το βάρος της;» Δεν σε κοροϊδεύω. Είναι λοιπόν συγκινητικό που αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει» είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Titanic (@titanicmovie)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Titanic (@titanicmovie)

Όπως αναφέρει το Vanity Fair η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υπερασπίζεται εδώ και καιρό τους κανονικούς σωματότυπους στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς της στο HBO «Mare of Easttown», όταν της  γνωστοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Κρεγκ Ζόμπελ ότι η «πρησμένη κοιλιά» της θα μπορούσε να αφαιρεθεί από μια σκηνή σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της Γκάι Πις, η Γουίνσλετ απάντησε: «Μην τολμήσεις!».

Η Κέιτ Γουινσλετ αναμένεται να εμφανιστεί επίσης  στο «Avatar: The Way of Water», που θα ππροβληθεί στους κινηματογράφους στις 16/12.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ