Story of the day - Aπό τις πιο συγκινητικές ιστορίες της διεθνούς ειδησεογραφίας: Έμεινε φυτό πριν 31 χρόνια από τροχαίο αλλά οι γονείς του του πρόσφεραν μια ζωή σαν να ήταν υγιής! (φωτό)

Mπήκε στην παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας του Riverside County Regional Medical Centre, στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να βρει τον επτάχορνο γιο του, Mikey που αργοπέθαινε.



Mπήκε στην παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας του Riverside County Regional Medical Centre, στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να βρει τον επτάχορνο γιο του, Mikey που αργοπέθαινε, αναφέρει το metro.co.uk

Οι επίδεσμοι καλύπταντο σώμα του, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Καλώδια και σωλήνες που συνδέονται με μηχανές τον κρατούσαν ζωντανό. Οι γιατροί είπαν ότι Cortez Mikey δεν μπορεί να ζήσει.

A Familys Promise

Ένας μεθυσμένος οδηγός τους τράκαρε το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκοταν το αγόρι και οι συγγενείς του, στέλνοντας τέσσερις από αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του, τον αδελφό και την αδελφή, σε άλλα νοσοκομεία!

A Familys Promise

Μη γνωρίζοντας τι να κάνει, ο πατέρας Paul Cortez έπεσε στα γόνατά του, και με το χέρι Mikey του στο βιβλίο του, έκανε μια υπόσχεση στον Θεό: Αν ο γιος του με κάποιο τρόπο επιβίωσει, όποια και αν είναι η κατάσταση, ο ίδιος και η οικογένειά του θα είναι πάντα εκεί γι 'αυτόν.

A Familys Promise

Ένιωσα περίεργα στην αρχή, διότι, παρόλο που ο ίδιος είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος, δεν είχα ζητήσει ποτέ χάρες από τον Θεό.


A Familys Promise

"Αλλά ήταν ο γιος μας», θυμάται και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας σε εκδρομές, γιορτές, ταξίδια και εκδηλώσεις.

A Family's Promise

Μόλις ο Μikey έκλεισε τα 38α γενέθλιά του πριν από ένα χρόνο, η υγεία του άρχισε να επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να μην αντέξει άλλο από την νεφρική ανεπάρκεια που τον ταλαιπωρούσε.


A Familys Promise

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ