Ripple of Hope Award Gala: Η Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι με λευκό off-the-shoulder φόρεμα Louis Vuitton (φωτό & βίντεο)

Τιμήθηκαν με το βραβείο το βράδυ της Τρίτης

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που τιμήθηκαν στο Ripple of Hope Award Gala, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης.

Το ζεύγος έλαβε βραβείο από την μη κερδοσκοπική οργάνωση Robert F. Kennedy Human Rights, για το «έργο τους για τη φυλετική δικαιοσύνη, την ψυχική υγεία και άλλες πρωτοβουλίες κοινωνικού αντίκτυπου μέσω του Ιδρύματος Archewell».

 

 

 

Για την περίσταση η 41χρονη Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ένα πολύ κομψό, λευκό off-the-shoulder φόρεμα Louis Vuitton το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες στιλέτο και ένα clutch Givenchy, του ίδιου χρώματος. Το Look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα,  ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα σικάτο, χαμηλό κότσο.

Ο 38χρονος γιος του βασιλιά Καρόλου από πλευράς του φορούσε ένα navy κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα.

 

 

 

 

 

 

«Όταν ο Δούκας και η Δούκισσα δέχτηκαν την πρόσκλησή μας για το βραβείο τον Μάρτιο, ήμασταν ενθουσιασμένοι. Το ζευγάρι ξεχώριζε πάντα για την προθυμία του να μιλήσει και να αλλάξει την αφήγηση για τη φυλετική δικαιοσύνη και την ψυχική υγεία σε όλο τον κόσμο» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, πριν λίγο καιρό σε σχετική δήλωσή της, η πρόεδρος του Robert F. Kennedy Human Rights, Kerry Kennedy, σύμφωνα με το townandcountrymag.com.

 

Ανάμεσα στους βραβευθέντες του Ιδρύματος ήταν και ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε ανακοίνωσή τους η Μέγκαν και ο Χάρι αναφέρουν ότι «ένα κυματάκι ελπίδας μπορεί να μετατραπεί σε ένα κύμα αλλαγής».

 

Η επίσκεψη τους στη Νέα Υόρκη για το gala του Ripple of Hope -που αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά του Robert F. Kennedy - έρχεται λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της σειράς - ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan», που θα αρχίσει να προβάλεται στο Netflix από αυτή την Πέμπτη. 

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ετοιμάζεται για τις ενδεχόμενες «επιθέσεις» που θα εξαπολύσει ενταντίον τους το ζευγάρι. Στο  τρέιλερ ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι εκείνος και η γυναίκα του είχαν να αντιμετωπίσουν διαρροές και κατασκευασμένες ιστορίες, που υποστήριζαν την «ιεραρχία» της βασιλικής οικογένειας.

Σε άλλο σημείο ο πρίγκιπας ακούγεται να λεέι ότι «είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξεις πίσω τώρα και να σκεφτείς «τι στο καλό συνέβη;Υπάρχει μια ιεραρχία της οικογένειας, ξέρετε, αλλά υπάρχει και διαρροή, υπάρχει και φύτευση ιστοριών. Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι. Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται σε αυτόν τον θεσμό, αυτή η φρενίτιδα. Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία».

Η Μέγκαν σημειώνει πως «συνειδητοποίησα πως δεν πρόκειται ποτέ να σε προστατεύσουν», ενώ το teaser κλείνει με τον Χάρι να λέει ότι  «κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Εμείς ξέρουμε την πλήρη αλήθεια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ