People's Choice Awards: Η «λεοπάρδαλη» Shania Twain, το «free the nipple» φόρεμα της Olivia Wilde, το ασύμμετρο της Heidi Klum (φωτό & βίντεο)

Το μπλε χαλί τα είχε όλα: Από σικάτα σύνολα, μέχρι πιο υπεροβολικά looks

Την Τρίτη 6/12 παργματοποιήθηκαν στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, τα βραβεία People's Choice Awards 2022, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το «παρών».

 

Πάμε να δούμε όμως και τις φόρεσαν ορισμένες από τις διάσημες κυρίες. Το μπλε χαλί τα είχε όλα: Από σικάτα σύνολα, μέχρι πιο υπεροβολικά looks

Η φρεσκοχωρισμένη Olivia Wilde επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα με δαντέλα στο μπούστο που άφηνε να φάνουν οι ρώγες της, ενώ η Heidi Klum ένα ασύμμετρο φόρεμα σε λευκό και πράσινο χρώμα συνδυασμένο με ψηλές, άσπρες μπότες.

Η Khloé Kardashian και η Kris Jenner, από την άλλη ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο τους φορώντας και οι δύο μαύρα outfits. 

Η Κανδή τραγουδίστρια Shania Twain από την άλλη «την είδε» λεοπάρδαλη, με την ίδια να εμφανίζεται στο μπλε χαλί με μια μαύρη τουαλέτα με διαφάνεια, animal print μπούστο και μια ασορτί, τύπου κάπα.

Olivia Wilde

Khloé Kardashian

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@koko.everything)


Kris Jenner

Heidi Klum

Ellen Pompeo

Carmen Electra

Shania Twain

Laverne Cox

Mj Rodriguez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?POPLIFE? (@poplife22_)

Carrie Underwood

Την παρουσίαση ανέλαβε ο Kenan Thompson, ενώ ανάμεσα στους νικητές ήταν σύμφωνα με το billboard.com, η Taylor Swift (τριά βραβεία) οι BTS, η Lizzo  (δύο βραβείο), η Selena Gomez και η ηθοποιός Elizabeth Olsen.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ