Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Στην Ιταλία με υπέροχο παλτό Fendi και τσάντα Louis Vuitton - δεν έχει καν κυκλοφορήσει! (φωτό)

Η 52χρονη είχε το προνόμιο να κρατήσει τη νέα δημιουργία του πασίγνωστού brand

Επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία πραγματοποίησε ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, με τον Πρόεδρο της χώρας Σέρτζιο Ματαρέλα και την κόρη του Λάυρα, να τους υποδέχονται στο Quirinale.

Σημειώνεται ότι η τελευταία εκτελεί χρέη Πρώτης Κυρίας, αφού η μητέρα της δεν είναι πια στη ζωή.

Photos: Instagram/@queerania

Σε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσε στην σελίδα της στο Instagram η 52χρονη σύζυγος του Ιορδανού μονάρχη την βλέπουμε να φορά ένα υπέροχο γκρι παλτό, από τον ιταλικό brand Fendi. Το συνδύασε με ένα ζιβάγκο σε γήινους τόνους και ένα ζευγάρι ψηλές, μαύρες μπότες 

 

 

 

 

Αν κάτι βέβαια τραβούσε την προσοχή τότε αυτή ήταν η Louis Vuitton x Yayoi Kusama τσάντα της! Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, αφού όπως αναφέρει το parismatch.com, αυτό δεν θα γίνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είχε το προνόμιο να κρατήσει την Δευτέρα, το νέο κομμάτι του εμβληματικού, γαλλικού οίκου μόδας.

Η τσάντα είναι μαύρη με πολύχρωμα πουά και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ιαπωνέζα avant-garde καλλιτέχνιδα, Yayoi Kusama. 

 

 

«Ευχαριστώ πολύ την Πρώτη Κυρία της Ιταλιας Λάουρα Ματαρέλα ια τη φιλοξενία της στο παλάτι Quirinale νωρίτερα σήμερα, ενώ συνόδευα την Αυτού Μεγαλειότητα σε μια επίσκεψη εργασίας στη Ρώμη» έγραψε η Ράνια στην ανάρτησή της.

Η Ματαρέλα ήταν ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμα, ενώ οι δύο ηγέτες φορούσαν σκούρα μπλε κοστούμια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ