Elena Huelva: Η 20χρονη influencer «αποχαιρετά» τους followers της- Παλεύει με σπάνια μορφή καρκίνου

Η δύναμης ψυχής της συγκινεί... 

Η 20χρονη Elena Huelva έχει καταγράψει τη μάχη της με τον καρκίνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή στα οστά , το σάρκωμα Ewing, το 2016.

Έκτοτε, η influencer, έχει κερδίσει μια λεγεώνα οπαδών χάρη στη γενναιότητά της να μοιράζεται προσωπικά βίντεο από τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε την Κυριακή, η Έλενα εξήγησε στα ισπανικά σύμφωνα με τη Mail Online: "Βρήκαν μεγάλο πρόβλημα στην τραχεία μου, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη, όπως ξέρετε, επειδή εκεί αναπνέουμε. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.

"Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί αγωνίστηκα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να [ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη για την ασθένεια]"

Κλείνοντας με μια αισιόδοξη νότα, παρά τη δοκιμασία της, η Έλενα δήλωσε: "Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έχω ήδη κερδίσει. Με όλη την αγάπη και τους ανθρώπους που έχω στο πλευρό μου, έχω ήδη κερδίσει.

"Στο τέλος της ημέρας, η ζωή έχει να κάνει με τη δημιουργία αναμνήσεων με τους ανθρώπους, και παίρνω πολλές καλές αναμνήσεις με πολλούς υπέροχους ανθρώπους και πολλά άλλα πράγματα.

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη στοργή που πάντα μου δίνατε. Σας αγαπώ. '

Στο κλιπ, η Έλενα μιλούσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου με διάφορους σωλήνες οξυγόνου ορατούς. Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: "Ήθελα να αφήσω αυτό το βίντεο εδώ, γιατί στο τέλος της ζωής είναι οι αναμνήσεις που παίρνουμε, οι άνθρωποι, η αγάπη, και έχω ήδη κερδίσει. Για την αγάπη, για τον αγώνα, για τους ανθρώπους, για πάντα". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ