Brooke Shields: Η ξεκαρδιστική απάντηση που δίνει στις κόρες της όταν την ρωτούν γιατί δεν μαγειρεύει στις γιορτές (βίντεο)

«Πάντα μου παραπονιούνται»

Να γιατί η Brooke Shields δεν μπαίνει στον κόπο να μαγειρέψει, στις γιορτές!

Η 57χρονη ηθποιός - η οποία μαζί με τον σύζυγό της Chris Henchy έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 19χρονη Rowan Francis και την 16χρονη Grier Hammond - βρέθηκε καλεσμένη στο «The Rachael Ray Show».

Την ώρα που μιλούσε με την Ray,  για τις οικογενειακές γιορτές, είπε ότι τα παιδιά της κάνουν συνέχεια παράπονα. «Πάντα μου παραπονιούνται: ‘’Πώς και δεν μαγειρεύεις; Άλλες μητέρες μαγειρεύουν’’» ανέφερε. 

Η απάντησή της; Απλά τέλεια! Αυτό που τους λέει όταν την ρωτούν είναι:  «Λυπάμαι, είμαι απασχολημένη με το να κάνω χριστουγεννιάτικες ταινίες για να τις δείτε». 

Το κοινό ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα, με την ηθοποιό να προσθέτει στη συνέχεια ότι ό άντρας της συνήθως μαγειρεύει στις γιορτές και να λέει χιουμοριστικά ότι τους έχουν πλέον μάθει στο αεροδρόμιο, αφού κουβαλάνε τα μαγειρεμένα κρέατα μαζί τους.

«Περνάμε τις γιορτές μας στη Φλόριντα, οπότε ταξιδεύουμε και κουβαλάμε τα μαγειρεμένα κρέατα μαζί μας. Φανταστείτε, ότι η ασφάλεια του αεροδρομίου πλέον μας γνωρίζει και είναι σε θέση να καταλάβουν τι κρέας έχουμε μαγειρέψει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ