Η πιο κομψή έγκυος - Φουρέιρα και η νέα φωτό με την φουσκωμέμη κοιλίτσα να διακρίνεται από το δερμάτινο σακάκι

Μια ιδιαίτερη περίοδο περνάει η Ελένη Φουρέιρα, αφού πρέπει να είναι η πρώτη χρονιά στη ζωή της, που δεν εργάζεται εντατικά και αντίθετα περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι και με όσους αγαπάει.

Αντίστοιχα πρωτόγνωρο είναι όλο αυτό και για τους φανς της τραγουδίστριας, καθώς δεν μπορούν να την απολαύσουν για την ώρα σε Live εμφανίσεις και σε πίστες, όπως συνήθιζε

Φυσικά ο λόγος, που συμβαίνουν όλα αυτά είναι ένας και οφείλεται στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η οποία δεν ξέρουμε αν είναι εύκολη η δύσκολη, αφού η εγκυμονούσα δεν έχει κάνει ακόμα δημόσιες δηλώσεις (δείτε εδώ τι θα συμβεί με τον γάμο της τραγουδίστριας λίγο πριν γίνει μανούλα).

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλιά

Οι αναρτήσεις της στα social media είναι αρκετές για να βλέπουμε πως κυλάει η περίοδος αυτή, με την κοιλίτσα της να μεγαλώνει σιγά – σιγά (δείτε την εδώ να χορεύει μπροστά στον καθρέφτη σαν να μην είναι έγκυος).

Με το νέο post, που έκανε η Ελένη την Τετάρτη 7/12 στο προφίλ της στο instagram τη βλέπουμε ξανά με την κοιλιά της έξω, αφού αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο καφέ jacket χωρίς κάτι άλλο από μέσα.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως από τη στιγμή, που αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο το ευτυχές γεγονός, οι αναρτήσεις της στα μέσα είναι πολλές, αφού είχε κάνει κράτη το διάστημα, που έκρυβε την εγκυμοσύνη της και δημοσίευε μόνο υλικό, που δε φαινόταν τίποτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ