Απλή & απέριττη η Georgina Rodriguez: Με κοσμήματα 1.8 εκατ. λιρών στο Qatar World Cup - Μόνο το Rolex της με διαμάντια στα 400.000

Kρατούσε μια Chanel τσάντα, αξίας 7000 λιρών... 

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ φόρεσε μια σειρά από κοσμήματα που φέρεται να αξίζουν συνολικά περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια λίρες, καθώς ανέβηκε στις κερκίδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ την Τρίτη.

Το μοντέλο, 28 ετών, βρέθηκε στο γήπεδο για τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου ο σύντροφός της Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στον πάγκο για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

Έδειχνε εντυπωσιακή με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα και μια πράσινη ζακέτα για την περίσταση, την οποία συνδύασε με ασημένιες μεταλλικές γόβες στιλέτο.

Ολοκληρώνοντας το κομψό σύνολό της, η Georgina φέρεται να φορούσε ένα Rolex GMT-Master II 40 χιλιοστών σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με εργοστασιακά διαμάντια κοπής μπαγκέτ, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 400. 000 λίρες.

 

 

Σύμφωνα με τη Mirror, φορούσε επίσης το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της αξίας 600. 000 λιρών και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 10 καρατίων, αξίας περίπου 300. 000 λιρών.

Daily Mail

Η μελαχρινή καλλονή, φορούσε επίσης ένα λαμπερό κολιέ, βραχιόλι και μια σειρά από δαχτυλίδια που σύμφωνα με πληροφορίες αξίζουν συνολικά 450. 000 λίρες, αναφέρει η Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ