Άκης Πετρετζίκης: Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι του - Ψηλά στην κορυφή το αστέρι του Αχιλλέα

Φέτος τα Χριστούγεννα, θα είναι μαγικά για την οικογένεια Πετρετζίκη. 

Μόλις λίγες εβδομάδες απομένουν για τα Χριστούγεννα και οι celebrities της εγχώριας showbiz έχουν ήδη μπει σε Christmas mood στολίζοντας τα σπίτια τους!

To ίδιο έκανε και ο αγαπημένος μας σεφ Άκης Πετρετζίκης, του οποίου τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι μοναδικα, αφού θα τα περάσει με την σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τα δύο τους παιδιά.

 

 

Να σημεισώσουμε πως στις 19 Σεπτεμβρίου 2022, ο Άκης Πετρετζίκης,  έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και απόκτησε μια κορούλα. 

 

 

Ο Άκης Πετρετζίκης μπορεί να μη συνηθίζει να μοιράζεται στα social media στιγμές από την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά όμως έκανε μια εξαίρεση και μας έδειξε την χριστουγεννιάτικη γωνία του σπιτιού του με το υπέρλαμπρο δέντρο.

akis_petretzikis_2987446561919769851-(1).jpg

Αλλά επειδή ο σεφ μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του στην Αγία Παρασκευή, παρατηρήσαμε και τις υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες του Άκη, με τις δύο των παιδιών του να ξεχωρίζουν. Ειδικά εκείνη της κόρης του με στέκα στα μαλλιά, μας ξετρέλανε.

Μάλιστα ένα στολίδι που ξεχωρίζει στο δέντρο είναι αυτό με το όνομα του μικρού Αχιλλέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ