Ο Μίνως Μάτσας στο Gazarte: Συγκινητική βραδιά, η πρώτη από τις τρεις μουσικές παραστάσεις του πολυβραβευμένου συνθέτη

Η βραδιά αυτή θα επαναληφθεί και τις επόμενες δυο Δευτέρες 12 & 19 Δεκεμβρίου...

Μια υπέροχη και συγκινητική βραδιά φορτισμένη συναισθηματικά, ήταν η πρώτη από τις τρεις μουσικές παραστάσεις του πολυβραβευμένου συνθέτη Μίνου Μάτσα το βράδυ της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου στο GAZARTE με τον ίδιο στο πιάνο, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τη Μυρτώ Βασιλείου στο τραγούδι και την εξαμελή ορχήστρα από σολίστες μουσικούς.

Τραγούδια δικά του από το ξεκίνημα της καριέρας του ως σήμερα αλλά και διασκευές κλασσικών τραγουδιών ενορχηστρωμένα όλα από τον ίδιο, μουσικές με ιστορία, τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο, ερμήνευσαν με εξαιρετικό τρόπο οι δυο τραγουδιστές και απόλαυσε το κοινό αλλά και οι φίλοι και συνεργάτες του συνθέτη που ήρθαν με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό να απολαύσουν τη μουσική διαδρομή και το έργο του. 

Ανάμεσα τους οι: Μάκης και Ρούλα Μάτσα, Μαργαρίτα Μάτσα και Γιώργος Φραγκογιάννης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Κυριακόπουλος (ΚΥΡ), Γιάννης Μετζικώφ, Κώστας Βαρώτσος, Άγγελος Παπαδημητρίου, Γιάννης Μάνος & Τατιάνα Λύγαρη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μαρία Νικόλτσιου, Αλεξία Τασούλη και πολλοί άλλοι.

Η βραδιά αυτή θα επαναληφθεί και τις επόμενες δυο Δευτέρες 12 & 19 Δεκεμβρίου στο GAZARTE MAIN STAGE με την ίδια ενέργεια και την ίδια συγκίνηση.

Τραγούδησαν ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Μυρτώ Βασιλείου και συμμετείχαν (αλφαβητικά) οι μουσικοί : Αντώνης Ανδρέου: Τρομπόνι, Τάκης Βασιλείου: Κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιώργος Μάτσικας: Μπουζούκι, Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακορντεόν, Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.

ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ Από κοντά GAZARTE LIVE STAGE ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Δευτέρα 12 και 19 Δεκεμβρίου ώρα έναρξης 9.30 μ.μ Τραγουδούν: Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μυρτώ Βασιλείου ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.viva.gr/tickets/music/minos-matsas-apo-konta/ Xορηγοί Επικοινωνίας: MEGA, ΜΕΛΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ