Τραγωδία: Μητέρα 5 παιδιών κάηκε ζωντανή στην αυλή της - υπέστη εγκαύματα στο 95% του σώματός της (φωτό & βίντεο)

- Στο νοσοκομείο με εγκαύματα και ο 11χρονος γιος της

Τραγωδία στην Φλόριντα των ΗΠΑ, με μια μητέρα πέντε παιδιών να χάνει τη ζωή της μετά από ένα φρικτό ατύχημα, στην πίσω αυλή του σπιτιού της, το οποίο είχε ως αποτελέσμα να τραυματιστεί και ο 11χρονος γιος της.

Πρόκειται για την Nicole Foltz, 38 ετών, η οποία φέρεται να υπέστη εγκαύματα στο 95% του σώματός της.

Εκείνη και ο σύζυγός της, κατά την διάρκεια μιας  μάζωξης στο σπίτι τους στο Tarpon Springs στην κομητεία Pinellas, τον περασμένο μήνα, άνψαν φωτιά στο τζάκι ξωτερικού χώρου, για να κρατήσουν μακριά τα ζωύφια. Ο άντρας της άτυχης γυναίκας Jeffrey Foltz είπε ότι ήταν μαζί με τα παιδιά τους και μερικούς φίλους τους, όταν η Nicole πήγε να αναζωπυρώσει τη φωτιά.

«Είχα μόλις μπει μέσα και απ' ό,τι ξέρω, προσπάθησε να κρατήσει αναμμένη τη φωτιά οπότε έβαλε άλλο ένα κούτσουρο και δεν υπήρχε καθόλου φλόγα. Αλλά υποθέτω πως σκέφτηκε απλώς να ρίξει λίγο βενζίνη πάνω του για να ανάψει ξανά και το έκανε. Μάλλον η φλόγα πρέπει να ακολούθησε τη διαδρομή μέχρι το δοχείο και εξερράγη στα χέρια της» δήλωσε στο FOX 13 Tampa.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Nicole  «σταμάτησε, έπεσε κάτω και άρχισε να κυλιέται όπως έπρεπε να κάνει» ωστόσο υπέστη εγκαύματα χεδόν στο 100% του σώματός της. Η μητέρα ξεψύχησε στο νοσοκομείο τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, και τώρα η κοινότητα προσπαθεί να στηρίξει την οικογένειά της, καθώς προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα. 

Από την έκρηξη τραυματίστηκε και ο 11χρονος γιος του ζεύγος ο οποίος μαζί με την μητέρα του μεταφέρθηκε στο  Γενικό Νοσοκομείο της Τάμπα. 

Όπως αναφέρει το foxnews.com ο Jeffrey Foltz  είπε ότι το αγόρι έχει εγκαύματα δευτέρου βαθμού σχεδόν στο 40% του σώματός του. Νοσηλεύτηκε για 12 ημέρες και πρόσφατα επέστρεψε στο σπίτι.

«Παραμένει αρκετά δυνατός. Είμαι σίγουρος ότι όλο το προσωπικό εκεί έμεινε πραγματικά έκπληκτο όταν άκουσε ότι δύο ημέρες αφότου γυρίσαμε σπίτι, περπατούσε. Δεν έφυγα στιγμή από το πλευρό του στο νοσοκομείο, πράγμα δύσκολο, ειδικά επειδή ένιωθα άσχημα για τα υπόλοιπα παιδιά εκεί. Κατάλαβα πώς είναι να μην έχεις κάποιον που μπορεί να είναι δίπλα σου, στο κρεβάτι σου, 24 ώρες το 24ωρο» ανέφερε ακόμα ο πατέρας.

Photo: gofundme.com

«Είναι μόνο μία από αυτές τις παράλογες πράξεις που δεν περιμένεις να συμβεί στην οικογένειά σου. Η βενζίνη δεν είναι αστείο όταν πρόκειται για φωτιά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός ή απλά να μην το κάνεις καθόλου.Δεν θέλω να διαβάσω ότι η οικογένεια κάποιου άλλου πρέπει να περάσει από αυτό. Είναι αδιανόητο» συμπλήρωσε.

Η Nicole Foltz ήταν μάνατζερ και σερβιτόρα στο Tarpon Tavern, το οποίο ξεκίνησε ένα Gofund me για την οικογένειά της.

Η Ania Bozena, ιδιοκτήτρια του Tarpon Tavern δήλωσε για τον χαμό της 38χρονης: «Αγαπούσε τη δουλειά της, όπου όλοι τη λάτρευαν όχι μόνο επειδή εργαζόταν σκληρά, αλλά και για την προσωπικότητα και τη φιλία της. Ήταν μια αφοσιωμένη σύζυγο, αλλά πάνω απ' όλα, μια σπουδαία μητέρα που έβαζε πάντα την οικογένειά της πρώτη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ