Μουντιάλ: Έκλαψε ο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας - Οι σπόντες της συντρόφου του για τον Φερνάντο Σάντος (φωτό & βίντεο)

Τι έγραψε η Τζορτζίνα στο post της

Ενα ακόμη ποδοσφαιρικό θαύμα έκανε το εκπληκτικό Μαρόκο, στο ματς που διεξήχθη στο «Al Thumama Stadium» στη Ντόχα, παρουσία 45.000 θεατών.

Νίκησε με 1-0 την Πορτογαλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, για πρώτη φορά στην ιστορία του, όπου θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Αγγλία-Γαλλία για μια θέση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

Μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο η κάμερα έπιασε τον Κριστιάνο Ρονάλτο να κλαίει.

Πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, ο 37χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Την ίδια ώρα η σύντροφος και μητέρα των παιδιών τους Τζορτζίνα Ροντρίγκες έκανε μία ανάρτηση στα stories της στο Instagram, στην οποία φαίνεται να ρίχνει σπόντες προς τον προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος. 

 

«Σήμερα ο φίλος και ο προπονητής σου πήρε τη λάθος απόφαση. Αυτός ο φίλος για τον οποίο έχεις πει τόσα λόγια θαυμασμού και σεβασμού. Ο ίδιος που, όταν σε έβαλε στο γήπεδο, είδε πώς άλλαξαν όλα, αλλά ήταν πολύ αργά. Μην υποτιμάς τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, το πιο δυνατό σου όπλο. Πολύ λιγότερο, δεν έπρεπε να παίξεις για κάποιον που δεν το αξίζει. Η ζωή μας δίνει μαθήματα. Σήμερα δεν χάνουμε, μαθαίνουμε. Σε θαυμάζουμε» έγραψε στο post της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ