Πρίγκιπας Αλβέρτος - πριγκίπισσα Σαρλίν: Γενέθλια για τα δίδυμα πριγκιπάκια τους - Ο Ζακ & η Γκαμπριέλα έγιναν 8 ετών (φωτό)

Οι εντυπωσιακές τούρτες και η επίσκεψη στο Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο

Τα 8ά γενέθλιά τους γιόρτασαν στις 10 Δεκεμβρίου τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό.

«Χρόνια πολλά αγάπες μου» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με φωτογραφίες του διαδόχου πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλας.

Σε μια άλλη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί στα επίσημα social media της πριγκιπικής οικογένειας, βλέπουμε το royal ζεύγος να ποζάρει μαζί με τα χαριτωμένα πριγκιπάκια

Η Σαρλίν είναι ντυμένη με ένα γκρι πουλόβερ και αγκαλιάζει τον γιο της, ο οποίος φορά ένα μπλε πουλοβεράκι και τζιν παντελόνι. 

Στα αριστερά της Σαρλίν στέκεται ο πρίγκιπας Αλβέρτος, που φορά ένα σακάκι και μια γραβάτα με πολύχρωμα σχέδια.

Η Γκαμπριέλα, είναι από την άλλη μεριά, καθισμένη στο τραπέζι και ντυμένη ασορτί με την τούρτα της! Η μικρή πριγκίπισσα είναι αγνώριστή αφού ντύθηκε σαν Γκέισα!

Η τούρτα του Ζακ από την άλλη έχει αγαπημένους παιδικούς ήρωες, όπως ο Σούπερ Μάριο. 

Παράλληλα ένας μεγάλος Σούπερ Μάριο αγκαλιάζει την Γκαμρπιέλα, ενώ διακρίνεται επίσης και κάποιος που φορά στολή αρκούδου!

Τα δίδυμα πριγκιπόπουλα την ημέρα των γενεθλίων τους βρέθηκαν στο Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο του Μονακό, όπου βοήθησαν στην προετοιμασία μιας ομάδας νεαρών χελωνών που σύντομα θα μεταφερθούν στο χωριό των χελωνών στο Noflaye της Σενεγάλης.

Ο Ζακ και η Γαμπριέλα συνόδεψαν τους γονείς τους, όπως βλέπουμε και στις σχετικές φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο Instagram της πριγκιπικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ