Ο Τζον Τραβόλτα σε ρόλο... πιλότου: Απογείωσε αεροπλάνο από την Αθήνα - Δείτε το βίντεο

 Ο αγαπημένος μας ηθοποιός πιλοτάρισε στον αττικό ουρανό! 

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο αγαπημένος ηθοποιός Τζον Τραβόλτα, γνωρίζει να πιλοτάρει αεροπλάν, αφού έχει δίπλωμα πιλότου από τα 22 του.. Είναι από τις μεγάλες του αγάπες και αυτή την φορά αποφάσισε να απογειώσει αεροπλάνο από την Αθήνα. 

 

 

O Αμερικανός ηθοποιός μοιράστηκε με τους 4.6 εκατομμύρια θαυμαστές του στο Instagram ένα βίντεο όπου πιλοτάρει ένα αεροπλάνο με την απογείωση να πραγματοποιείται από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στο βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται να πιλοτάρει το αεροπλάνο στον διάδρομο του αεροδρομίου, ενώ στη συνέχεια ξεκινά να απογειώνεται, με τον ηθοποιό να δείχνει στους διαδικτυακούς του φίλους τη θέα από ψηλά.

 

 

«Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου απογειώσεις από την Αθήνα. Ελλάδα», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τζον Τραβόλτα.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Τραβόλτα έπεσαν «βροχή».

 

 

 

Τα πέντε αεροπλάνα που έχει & το αεροδρόμιο στο σπίτι του

Ο αστέρας του Χόλιγουντ είναι γνωστός για την αγάπη του για τα αεροπλάνα και έχει πολλά τζετ στο ιδιωτικό του χαρτοφυλάκιο. Πάμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη συλλογή τζετ του Τζον Τραβόλτα.

 

 

Σύμφωνα με την Belfast Telegraph, ο Travolta έχει τουλάχιστον επτά τζετ στη συλλογή του. Το ιδιωτικό του αεροδρόμιο  στο σπίτι του στη Φλόριντα, φιλοξενεί ένα Bombardier Challenger 601, ένα Boeing 727, ένα Eclipse 500, ένα Dassault Falcon 900 και τρία τζετ Gulfstream, σύμφωνα με το simpleflying

Το 1992, ο Τραβόλτα απέφυγε οριακά ένα αεροπορικό δυτύχημα πάνω από την Ουάσινγκτον, όταν το Gulfstream II του υπέστη ολική ηλεκτρική βλάβη. Όμως, κατάφερε να προσγειώσει το αεροσκάφος και να αποφύγει τη σύγκρουση στον αέρα με ένα κοντινό Boeing 727.

 

 

Σημειώνεται ότι ο Τζον Τραβόλτα είναι και πρεσβευτής της αεροπορικής εταιρείας «Qantas Airways» τα τελευταία 20 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ