MadWalk: Οι 7+1 εμφανίσεις της Μαριέττας Χρουσαλά - αστραφτερά σύνολα και τουαλέτες για την παρουσιάστρια της βραδιάς (φωτό)

Η ανάρτηση του συζύγου της Λέοντα Πατίτσα

Τα MadWalk 2022 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης με παρουσιάστρια τη λαμπερή Μαριέττα Χρουσαλά.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα ήρθε για 12η συνεχόμενη χρονιά με 20 εντυπωσιακά catwalks και πρωτότυπα acts με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες!

Η οικοδέσποινα της βραδιάς περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα κομψό, μαύρο slip dress και ένα χρυσό κολιέ να στολίζει τον λαιμό της.

Φυσικά αυτό δεν ήταν το μόνο outfit που φόρεσε στα φετινά MadWalk η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία εμφανίστηκε με τουλάχιστον 8 διαφορετικά σύνολα - όλα από γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές όπως η Celia Kritharioti, ο Vassilis Zoulias και η Loukia.

Ειδικότερα φόρεσε επίσης μία τουαλέτα στο χρώμα της σαμπάνιας, που είχε δαντέλα στο πάνω μέρος και τρια αστρεφτερά φορέματα - ένα στράπλες, ένα με μακριά μανίκια και ένα με κρόσσια.

Ακόμα την είδαμε με μια πράσινη πριγκιπική τουαλέτα και μία μαύρη στράπλες, σε στυλ γοργόνας, που είχε βολάν στο κάτω μέρος.

 Τέλος εμφανίστηκε με μια αστραφτερή, εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα.

Στις πρώτες θέσεις των MadWalk βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας, ο αδερφός της Θανάσης Χρουσαλάς και η κουμπάρα της Δήμητρα Λαζαράτου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leon Patitsas (@leonpat7)

Μάλιστα ο εφοπλιστής δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της γυναίκας του, από την βραδιά, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Η πανέμορφη σύζυγός μου @mariettachrousala το απογείωσε απόψε στο καλύτερο fashion και μουσικό event της χρονιάς!».

Δείτε επίσης: MadWalk 2022: Oι λαμπερές εμφανίσεις των καλεσμένων στο κόκκινο χαλί - Ποιες μας εντυπωσίασαν περισσότερο; (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ