Υπόθεση Καϊλή: Η αστυνομία κυκλοφόρησε φωτογραφίες με τα λεφτά – Η γεμάτη βαλίτσα και τα κουτιά με τα χρήματα (φωτό)

Τις φωτογραφίες δημοσιοποίησαν οι βελγικές Αρχές λίγες ώρες πριν την απόφαση για την προφυλάκιση ή μη της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή

Στη δημοσιότητα δόθηκε από τη βελγκή αστυνομία νέα φωτογραφία με τη βαλίτσα που περιείχε τα 600.000 ευρώ που είχε μαζί του ο πατέρας της Εύας Καϊλή όταν συνελήφθη έξω από ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες στην επιχείρηση της Παρασκευής.

Αυτή είναι η δεύτερη φωτογραφία από τις έρευνες των βελγικών Αρχών που δίνεται στη δημοσιότητα, με την πρώτη να παρουσιάζεται το απόγευμα της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η βελγική Le soir συνολικά, περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά ανακαλύφθηκαν στο σπίτι του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Πιέρ Αντόνιο Παντζέρι και της Ελληνίδας ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του Παντζέρι στις Βρυξέλλες, οι ερευνητές της ομοσπονδιακής δικαστικής αστυνομίας είχαν ανακαλύψει περίπου 600.000 ευρώ. Προσθέτοντας τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Καϊλή και στο σπίτι της τελευταίας και του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι στις Βρυξέλλες, η τεράστια έρευνα αποκάλυψε περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ