Απίστευτο story of the day: Κάλεσε 2000 φορές την αστυνομία σε 9 ημέρα για να τους... βρίσει - Εκείνοι τον... συνέλαβαν!

Τι έκανε τον άνδρα να τηλεφωνήσει τόσες φορές; 

Ένας ηλικιωμένος Ιάπωνας συνελήφθη πρόσφατα, αφού τηλεφώνησε σε ένα αστυνομικό τμήμα 2. 060 φορές μέσα σε εννέα ημέρες για να φωνάξει στο προσωπικό και να τους αποκαλέσει "φοροκλέφτες" και "ηλίθιους μ@λ@κες".

Μεταξύ της 30ής Σεπτεμβρίου και της 8ης Οκτωβρίου, ο 67χρονος άνδρας από τη νομαρχία Σαϊτάμα τηλεφώνησε συνολικά 2060 φορές στο αρχηγείο της νομαρχιακής αστυνομίας λέγοντάς τους πως πρέπει να απολυθούν όλοι. Αυτό σημαίνει κατά μέσο όρο μία κλήση για κάθε έξι λεπτά και συνολικό χρόνο ομιλίας περίπου 27 ώρες κατά τη διάρκεια των εννέα ημερών.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με vintage, αντίκα, αριθμητικό πληκτρολόγιο Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Pexels/Markus Spiske

Τελικά, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του άνδρα και τον συνέλαβε με την κατηγορία της παρεμπόδισης της αστυνομικής επιχείρησης. Παραδέχτηκε τις κατηγορίες και δήλωσε: "Ήξερα ότι η αστυνομία θα ερχόταν για μένα κάποια μέρα".

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με smartphone, αναψυχή, άνδρας Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Pexels/HONG SON

Η έρευνα για την παράξενη αυτή υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά επειδή ο 67χρονος Ιάπωνας, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, δεν φαίνεται να είναι πολύ πρόθυμος να συνεργαστεί με την αστυνομία, ίσως να μην μάθουμε ποτέ τι τον έκανε να τηλεφωνήσει στο τμήμα περισσότερες από 2. 000 φορές μέσα σε εννέα ημέρες, αναφέρει το odditycentral, επικαλούμενο το SoraNews24

Είναι ενδιαφέρον ότι, σύμφωνα με τα τηλεφωνικά αρχεία του άνδρα, καλούσε την αστυνομία εδώ και χρόνια, αλλά μόλις πρόσφατα αύξησε τα τηλεφωνήματά του, για κάποιο μυστηριώδη λόγο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ