«Φιλεύσπλαχνος» ο βασιλιάς Κάρολος: Συγχωρεί τους άτακτους Χάρι και Μέγκαν μετά το σκανδαλώδες ντοκιμαντέρ - «Ελάτε στη στέψη μου»

Ο ίδιος, παρά τις «βόμβες» τους κάλεσε στην στέψη του

«Φιλεύσπλαχνος» ο βασιλιάς Κάρολος Γ', ο οποίος θα καλέσει στην στέψη του - παρά το σκανδαλώδες ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan» - τον μικρό του γιο και την σύζυγό του.

Ο 73χρονος μονάρχης, ο οποίος έγινε αυτομάτως βασιλιάς μετά τον θάνατο της μητέρας του, της βασίλισσας Ελισάβετ Β', θα στεφθεί στις 6 Μαΐου 2023, ημέρα Σάββατο. Η τελετή, μια επίσημη και θρησκευτική εκδήλωση, θα γίνει προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι Τζάστιν Ουέλμπι, του πνευματικού ηγέτη της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

 

Να σημειωθεί ότι η ημερομηνία της στέψης συμπίπτει με τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, 'Αρτσι. 

 

Αν και δεν έχουν ακόμα δημοσιευτεί οι επίσημες προσκλήσεις, σύφωνα με την Daily Mail, πηγές ανέφεραν ότι ο η θέση του Καρόλου δεν έχει αλλάξει και πως ο τελευταίος είπε στον γιο και τη νύφη του ότι θα είναι ευπρόσδεκτοι στο ιστορικό γεγονός, παρά τις «βόμβες» του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, στη σειρά - ντοκιμαντέρ.

Το «Harry & Meghan» έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας, με μια δημοσκόπηση να δείχνει την ίδια ώρα, ότι μεγάλο ποστοστό των Βρετανών πιστεύει ότι θα πρέπει να τους αφαιρεθούν οι τίτλοι τους. 

Η βασιλική βιογράφος Sally Bedell Smith είπε στους Times, ότι ο Χάρι «έδωσε άθελά του στον πατέρα του μια ευκαιρία» να του αφαιρέσει τον βασιλικό τίτλο όπως και από τη σύζυγό του. «Οι βασιλικοί τίτλοι των Σάσεξ θα μπορούσαν να αφαιρεθούν. Το θέμα είναι να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό», είπε προσθέτοντας ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει «σίγουρα το δικαίωμα να το κάνει». 


 

Βέβαια μεταξύ μας ότι και να κάνει η βρετανική, βασιλική οικογένεια ο Χάρι και η Μέγκαν τους «κρατούν στη ζωή», με το να γίνονται συνέχεια πρωτοσέλιδα! 

Ο Κάρολος και η Καμίλα σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη βασιλική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των τελευταίων πέντε ετών και οι Σάσεξ το πιο πιθανό είναι να μην να παρευρεθούν.  Τα «πιστά μέλη» της ς οικογένειας  έχουν προσκληθεί να περάσουν τα Χριστούγεννα στο Sandringham, μαζι με τον βασιλιά και την βασιλική σύζυγο.

 Ενώ τα παιδιά της Καμίλα και οι royals - από τον πρίγκιπα Άντριου μέχρι τον Μάικ Τίνταλ - θα είναι εκεί - ο Χάρι και η Μέγκαν θα βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αναφέρει η Sun.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ