Βίκυ Καγιά: Η χαρισματική δουλευταρού που δεν ασχολείται με τα κουτσομπολιά - θριαμβεύει στην ΤV & εντυπωσιάζει με την σιλουέτα της (φωτό)

Ότι και αν κάνει, το κάνει με στυλ!

«Δεν θέλω τις ίντριγκες. Απορώ με όσα μου προσάπτουν» είπε μεταξύ άλλων στο ΟΚ η Βίκυ Καγιά, η οποία και φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας η Καγιά έχει καταφέρει να διαπρέψει σε κάθε τι με τον οποίο καταπιάνεται, χωρίς να ασχολείται με τα κουτσομπολιά και τις «κακές γλώσσες». 

Και φυσικά το κάνει πάντα με στυλ! Άλλωστε η ίδια έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της μόδας.

Θριαμβεύει παράλληλα στην τηλεόραση και εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμή σιλουέτα της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Στο cover του ΟΚ την βλέπουμε να φορά μια ολόσωμη, εφαρμοστή φόρμα με διαφάνεια, ενώ σε άλλα κλικς είναι ντυμένη με ένα χρυσό φόρεμα, με ένα μαύρο μίνι, αλλά και με ένα χρυσό σορτσάκι, συνδυασμένο με ένα επίσης μαύρο πουλόβερ.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Την ίδια ώρα το Instagram της είναι πηγή έμπνευσης, για κομψές και στυλάτες εμφανίσεις: από τα outfits που φορά στο GNTM - όπως το θεϊκό, δαντελένιο παντελόνι που έβαλε στο τελευταίο επεισόδιο - μέχρι τα looks που επιλέγει στην προσωπική της ζωή, δίνει σούπερ ιδέες!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Πέρα από μοντέλο και παρουσιάστρια είναι όμως επίσης σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Εκείνη και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Στη συνέντεξη που έδωσε στο περιοδικό, η ίδια μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της και απαντώντας στην ερώτηση «τώρα ποιος φροντίζει περισσότερο ποιον;» είπε:

«Στην αρχή εκείνος, μετά εγώ, γενικά αυτό πάει και έρχεται. Δεν κρατάμε λογαριασμό. Σε αυτή τη φάση νομίζω ότι επανέρχομαι, παίρνω τη ρεβάνς! Αυτό είναι το ωραίο με τη σχέση μας. Δεν υπάρχουν τριαντάφυλλα και κόκκινα χαλιά, έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας, είμαστε δυο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ, χωρίς όμως ανταγωνισμό, αλλά με σεβασμό. Και αγάπη.

Για αυτό πάντα βρίσκουμε την άκρη. Με πολλή συζήτηση; Όχι, δεν λέμε πολλά. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να τα πω και να τα ξαναπώ, να τα βγάλω από μέσα μου, εκείνος είναι πιο πολύ της πράξης, όχι της ανάλυσης. Μπορεί με μια ματιά του να τα πει όλα. Δέκα χρόνια μαζί θα κλείσουμε. Τι με κοιτάς έτσι; Περνούν τα χρόνια, Νίκο μου, 44 έφτασα, δεν βλέπεις τις ρυτίδες μου; (Γελάει.).

Ακολουθεί ένα απόσπασπα από τα όσα είπε στο περιοδικό

Μου αρέσει που δεν τις έχεις σιδερώσει.

Για αυτό σας ζητάω πάντα να μη μου τις εξαφανίσετε στο Photoshop. Αυτή είμαι! Τώρα με βρίσκεις σε μια φάση που είμαι πολύ κουρασμένη, είναι πιο έντονες, μετά τις γιορτές θα κάνω τις ενυδατώσεις και τις θεραπείες μου και θα μαλακώσουν. Αλλά μέχρι εκεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Το GNTM τελειώνει στις 23 του μήνα. Ναι, ήταν πολύ απαιτητικά τα γυρίσματα, δεν μπορώ να σ’ το περιγράψω. Και ήδη γίνεται λόγος για το αν θα συνεχίσεις του χρόνου. Γιατί ξέρεις εσύ κάτι επίσημα από το κανάλι που δεν ξέρω εγώ; Δεν έχουμε συζητήσει κάτι ακόμη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με αυ τούς τους ρυθμούς, έχω κουραστεί πάρα πολύ. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Το καλοκαίρι του 2021 που δεν είχα GNTM μου έκανε πολύ καλό. Interview «Περνούν τα χρόνια, 44 έφτασα, δεν βλέπεις τις ρυτίδες μου; Αλλά πάντα ζητάω να μη μου τις εξαφανίσετε στο Photoshop. Αυτή είμαι!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Στο θεατρικό σανίδι θα ανέβαινες ξανά;

Με χαρά. Μου έκανε τώρα μια πρόταση η Θέμις Μαρσέλλου, αλλά δυστυχώς δεν προλάβαινα. Ήταν για τον ρόλο της βαρόνης Έλσας, στη Μελωδία της ευτυχίας. Είχαμε κάνει το Annie με τη Θέμιδα, την εκτιμώ πάρα πολύ. Θα ήθελα πολύ να το κάνω γιατί θα πρωταγωνιστούν και εξαιρετικοί ηθοποιοί, όπως η Νάντια Κοντογεώργη. Εγώ, Νίκο μου, θέλω να κάνω όμορφα τη δουλειά μου και να γυρίζω στο σπίτι μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι ίντριγκες, δεν τις θέλω. Δεν ξέρω από πού προκύπτουν όλα αυτά που μου προσάπτουν κατά καιρούς. Απορώ κι εγώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ