Κρήτη: Θρήνος για την 30χρονη Ζέφη που πνίγηκε ενώ έτρωγε με φίλους της - «Μαύρη μέρα για το Ρέθυμνο» (φωτό & βίντεο)

Πως συνέβη η τραγωδία;

Ανείπωτο πόνο έχει σκορπίσει στο Ρέθυμνο η είδηση για τον τραγικό θάνατο της 30χρονης Ζέφης η οποία άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έτρωγε με φίλους της.

Η πρώτη εκτίμησηκάνει λόγο για ανακοπή καρδιάς εξαιτίας απόφραξης των αεραγωγών.

Η 30χρονη, σύμφωνα με το cretapost.gr, ήταν εργοθεραπεύτρια και για χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο.

Ήδη στα social media συνεργάτες της την αποχαιρετούν με θερμά λόγια χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα.

 

 

Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στο facebook, φίλος της αδικοχαμένης Ζέφης αναφέρει: «Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή! Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά… κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη… Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της! Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια!».

Την Κυριακή το τελευταίο αντίο στην 30χρονη

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο στις 3 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στην άτυχη 30χρονη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψάλει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.

 

 

Το χρονικό

Όλα έγιναν στη 1:30 του Σαββάτου όταν οι φίλοι της 30χρονης γυναίκας ειδοποίησαν ανάστατοι τις Αρχές για τη φίλη τους που πνιγόταν ενώ έτρωγαν όλοι μαζί.

Στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ διασώστες του οποίου ακολούθησαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και προχώρησαν σε ανάνηψη της 30χρονης. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου δίχως όμως αποτέλεσμα αφού η κοπέλα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών ο θάνατος οφείλεται σε «ανακοπή εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού» ωστόσο ταυτόχρονα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται να διαλευκάνει πλήρως τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 30χρονη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ