Κρήτη: Θρήνος για τους δύο άντρες που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό τροχαίο - Στη ΜΕΘ η σύζυγοί τους (φωτό & βίντεο)

Νεκροί ένας πατέρας αστυνομικού και ένας ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου

Στα… μαύρα έχει ντυθεί η Κρήτη εξαιτίας του φριχτού τροχαίου που σημειώθηκε χθες το απόγευμα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία δύο άνθρωποι και τραυματιστούν σοβαρά δύο ακόμα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νεκροί ανασύρθηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ο 80χρονος Νικολής Μαθιουδάκης ο οποίος ήταν πατέρας αστυνομικού που υπηρετεί στο Ηράκλειο και είναι από τον Πλάτανο Αμαρίου και ο 44χρονος Γιώργος Μαρινάκης από το Σπήλι ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 44χρονου ο τοίχος του στο facebook έχει γεμίσει από συλλυπητήρια μηνύματα με τους φίλους του να αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο σύζυγοι των νεκρών – μία 76χρονη και μία 33χρονη γυναίκα – νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της 76χρονης Στέλλας είναι κρίσιμη και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εντός της ημέρας. Την ίδια ώρα η 33χρονη Βασιλική φέρει πολλαπλά κατάγματα και φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Όλα συνέβησαν χθες, λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα όταν ένα ΙΧ και ένα αγροτικό που κινούνταν στον δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και τα δύο οχήματα κατέληξαν στο πρανές και μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα. Μέσα στα συντρίμμια εγκλωβίστηκαν οι δύο οδηγοί και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός οι διασώστες παρέλαβαν τους δύο οδηγούς χωρίς τις αισθήσεις τους και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τις δύο συνοδηγούς στο νοσοκομείο με τραύματα στο σώμα.

 Όπως αναφέρει το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου,που ήταν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που έγινε το τροχαίο είπε ότι άκουσε εκκωφαντικό θόρυβο «σαν έκρηξη βόμβας» που τον έκανε να βγει τρέχοντας στο δρόμο όπου πιο κάτω αντίκρισε φριχτές εικόνες…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ