Iρίνα Σάικ: Το μαύρο θεϊκό φόρεμα που φόρεσε από τα Zara - Ιδανικό για το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (φωτό)

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη γοητεία ενός μαύρου φορέματος...

Η Irina Shayk είναι το πρόσωπο της νέας limited-edition συλλογής του brand Zara, “A New Sensuality”.

Υπό την καλλιτεχνική ματιά του φωτογραφικού διδύμου των Mert & Marcus, το μοντέλο ποζάρει σε ένα μίνιμαλ backdrop, φορώντας τα διαχρονικά ρούχα της συλλογής.

 

 

To top model, φοράει εντυπωσιακά μαύρα φορέματα από τα καταστήματα Zara, τα οποία ακόμη δεν είναι διαθέσιμα και όλες ανυπομονούμε για πότε θα είναι online για τις αγορές μας.

Η Shayk εντυπωσιάζει μέσα από τις δυναμικές πόζες της και τα διαχρονικά, αλλά και σέξι ρούχα της συλλογής Zara.

 

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο αρκούδος που κρατά στην αγκαλιά του την σέξι Irina Shayk; Ο πρώην της & πατέρας της κόρης τους Bradley Cooper! (φωτό)

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε , τίποτα δεν συγκρίνεται με τη γοητεία ενός μαύρου φορέματος! 

Τις φωτογραφίες από την υπέροχη φωτογράφιση δημοσίευσε τόσο η Ιρίνα Σάικ στο προφίλ της στο Instagram, όσο και το brand Ζara στο επίσημο προφίλ του.

Μπράντλεϊ Κούπερ & Ιρίνα Σάικ πάλι μαζί;

Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε το 2019, όμως οι κοινές τους εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες δίνουν τροφή στα σενάρια που θέλουν την Ιρίνα Σάικ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ να είναι και πάλι μαζί…

 

 

 

 

Οι δυο τους πάντως φαίνεται πως δεν δίνουν σημασία στα κουτσομπολιά και αποφεύγουν να κρυφτούν, έτσι, ο ηθοποιός τη συνόδευσε πριν αρκετό καιρό στην εκδήλωση μόδας Self Portrait στη Νέα Υόρκη, με το 36χρονο σούπερ μόντελ να δείχνει εκθαμβωτική με ένα σύνολο το οποίο τόνιζε τέλεια τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

Οι δυο τους χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αλλά έχουν μια κόρη, τη Λέα η οποία σήμερα είναι 5 ετών, διατηρούν φιλικές σχέσεις και δεν το κρύβουν, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε είχαν πάει μαζί και διακοπές…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ