Τι φοράνε οι βασίλισσες & οι πριγκίπισσες τα Χριστούγεννα; Από την Σαρλίν, εώς την Μάξιμα και την Λετίσια - τα υπέροχα σύνολα (φωτό)

Το κόκκινο, το μαύρο και το καρό κυριαρχούν

Οι πριγκίπισσες και οι βασίλισσες της Ευρώπης έχουν κάνει υπέροχες εμφανίσεις, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων.

Έτσι καθώς διανύουμε την εορταστική περίοδο στο Eirinika συγκεντρώσαμε μερικά από τα σικάτα outfits που έχουν φορέσει η Λετίσια της Ισπανίας, η Ματθίλδη του Βελγίου, η Μάξιμα της Ολλανδίας, η Σαρλίν του Μονακό, η Μαίρη της Δανίας, η Βικτώρια της Σουηδίας και η Mette-Marit της Νορβηγίας.

Οι royals επιλέγουν για τις γιορτές όμορφα φορέματα και κομψά χειμωνιάτικα σύνολα, με το κόκκινο, το μαύρο και το καρό να κυριαρχούν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι λάτρης των παλτό και των coat dresses, που αποτελούν πλέον για εκείνη κάτι σαν στολή. Έτσι δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση που και τα Χριστούεγννα επιλέγει σικάτα πανωφόρια.

 

 

 

 

Έχουμε δει ακόμα την Κέιτ Μίντλετον με μια απίθανη καρό φούστα, αλλά και με χριστουγεννιάτικο, κόκκινο πουλόβερ.

 

 

 

Η βασίλισσα Μάξιμα από την άλλη πέρυσι είχε εμφανιστεί με μία εντυπωσιακή τουαλέτα, ενώ αρκετά συχνά την βλέπουμε στις γιορτές - και όχι μόνο - με φορέματα σε έντονα χρώματα.

Συνεχίζουμε με την βασίλισσα Λετίσια από πλευράς της λατρεύει το κόκκινο, και δεν είναι λίγες οι φορές που διαλέγει σύνολα σε ανάλογο τόνο. Μάλιστα πρόσφατα είχε εμφανιστεί και με ένα υπέροχο κοστούμι.

 

Επόμενη η βασίλισσα Ματθίλδη, που το 2014 είχε ποζάρει στην χριστουγεννιάτικη κάρτα με ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 

 

Για το χριστουγεννιάτικο κονσέρτο του 2021 είχε επιλέξει μια κόκκινη τουαλέτα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

 

 

Υπέροχες εμφανίσεις έχει κάνει και η πριγκίπισσα Σαρλίν, την οποία είχαμε δει στο πλευρό του Αλβέρτου με μια απίθανη, μάξι καρό φούστα, αλλά και με ένα αστραφτερό σύνολο.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, πρόσφατα φόρεσε μια κόκκινη μπλούζα συνδυασμένη με μια μακριά, μαύρη φούστα, ενώ στο παρελθόν είχε επιλέξει για κάποια γιορτινή της εμφάνιση και ένα μωβ ταγιέρ.

 

 

Ακολουθεί η διάδοχος πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας με το floral φόρεμά της, αλλά και ένα σύνολο ανάλογο με αυτό της Μαίρης, αφού επίσης είχε συνδυάσει την κόκκινη μπλούζα της με μαύρο παντελόνι. Ακόμα την έχουμε δει και με ένα κατακκόκινο φουστάνι.

 

 

 

 

Τέλος η Mette-Marit της Νορβηγίας πέρυσι είχε ποζάρει στην οικογενειακή, χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με μια πουά φούστα και μια μαύρη μπλούζα.

 

Το 2020 από την άλλη είχε επιλέξει και εκείνη το χρώμα των γιορτών, δηλαδή το κόκκινο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ