Μάρθα Καραγιάννη: Συγκινεί η ανάρτηση της Ντόρας Δούμα - «Κλείσανε τρεις μήνες που μας άφησες, μείναμε εγώ και η Ζωζώκα μας» (φωτό)

Δεν ξεχνά την «αδερφή» της

Τρεις μήνες πέρασαν από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη και η Ντόρα Δούμα, δεν ξεχνά την λατρεμένη της φίλη.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, στις 18 Σεπτεμβρίου και η κηδεία της τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, στις 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η τελευταία της επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί η σορός της και στη συνέχεια η τέφρα της να σκορπιστεί σε θάλασσα της Αττικής, όπως και έγινε.

Η Ντόρα Δούμα, η «αδερφή» αλλά και συγκάτοικος της Μάρθας Καραγιάννη, ήταν στο πλευρό της τις τελευταίες της στιγμές. Μάλιστα η ίδια είχε καλέσει στο τηλέφωνο τον ψυχίατρο και πολύ καλό φίλο της ηθοποιού Δημήτρη Σούρα, για να τον ενημερώσει ότι η Καραγιάννη δεν είναι καλά... μέσα σε λίγα λεπτά είχε «χαθεί».

Η Δούμα αναδημοσίευσε στην σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία από το 2020 στην οποία βλέπουμε τις δύο γυναίκες μαζί, ενώ έχουν παρέα και έναν σκύλο.

«Μαρθούλα μου σήμερα κλείσανε τρεις μήνες που μας άφησες ακόμα όμως δεν μπορώ να το πιστέψω μείναμε οι δύο μας εγώ και η Ζωζώκα μας και όπως μου είχες πει οι λίγοι αγαπημένοι φίλοι μας που είναι πάντα δίπλα μου εσύ ξέρεις ποιους εννοώ σε σκέπτομαι συνεχώς και σ' αγαπώ πάντα!!!!!» έγραψε στο post της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ