Story of the day: Ξεγέλασε την ίδια της την φίλη - Παρίστανε τον άνδρα στα social media & της απέσπασε πολλά χρήματα (φωτό)

Ήθελε να πάρει εκδίκηση.... 

Μια Κινέζα συνελήφθη επειδή φέρεται να παρίστανε τον άνδρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ξεγέλασε την ίδια της την φίλη, ώστε να της αποσπάσει χρήματα. 

Η αστυνομία της Σαγκάης ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κατάφερε να εξιχνιάσει μια από τις πιο παράξενες διαδικτυακές απάτες σχέσεων.

Το θύμα, μια μεσήλικη γυναίκα, νόμιζε επί 12 χρόνια πως είχε γνωρίσει κάποιον που εμφανιζόταν ως γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής ειδήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και του έστειλε περίπου 2 εκατομμύρια γιουάν (290. 000 δολάρια) κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το πιο τρελό μέρος της ιστορίας είναι ότι η απατεώνισσα αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ καλή φίλη του θύματος, η οποία είχε σκεφτεί το σχέδιο ως εκδίκηση για κάτι που είχε πει η μητέρα του θύματος, χρόνια πριν. 

Η απατεώνισσα που το όνομα της είναι Γιου, παραδέχθηκε την ενοχή της και είπε στους ερευνητές ότι όλα είχαν ξεκινήσει πριν από 12 χρόνια.

Η ίδια και το θύμα, η κα Li, ήταν φίλες για πολύ καιρό, και οι γονείς τους γνώριζαν επίσης ο ένας τον άλλον. Μια μέρα, η μητέρα της Li είπε χαριτολογώντας στη Li ότι θα δυσκολευόταν να βρει σύζυγο επειδή δεν ήταν πολύ όμορφη και η οικογένειά της δεν ήταν σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση.

Ήταν σκληρό αυτό που έλεγε σε ένα νεαρό κορίτσι, και η Γιου το πήρε πραγματικά κατάκαρδα. Όσο περισσότερο σκεφτόταν αυτά που είχε πει η γυναίκα, τόσο περισσότερο ήθελε να πάρει εκδίκηση, γι' αυτό σκέφτηκε ένα σχέδιο. Αν εκείνη δυσκολευόταν να βρει την αγάπη, το ίδιο θα έκανε και η φίλη της Λι. .

Η γυναίκα άρχισε να δημιουργεί ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παρουσιαστή ειδήσεων και προσέγγισε την Li προσποιούμενη ότι είναι αυτός ο γοητευτικός, επιτυχημένος άνδρας.

Γνώριζε τη φίλη της καλύτερα από σχεδόν οποιονδήποτε άλλον, τι της άρεσε και τι όχι, τα πάθη της, τις ρομαντικές της προσδοκίες, οπότε τα βρήκαν. Το μόνο πρόβλημα ήταν η διατήρηση της σχέσης στο διαδίκτυο.

odditycentral

Κάθε φορά που η κα Li ζητούσε να συναντήσει τον διαδικτυακό της φίλο από κοντά, εκείνος έβρισκε μια δικαιολογία. Είτε ήταν πολύ απασχολημένος με τη δουλειά του, είτε έλειπε για δουλειές, είτε ήταν άρρωστος, είτε απλά πολύ κουρασμένος για να τη συναντήσει. Αλλά συνέχισε να τη γοητεύει και να της δηλώνει την αγάπη του, κάτι που προφανώς ήταν αρκετό για να κρατήσει το ενδιαφέρον της Li.

Παρά το γεγονός ότι είχε ορθοποδήσει οικονομικά, η Yu συνέχισε να ζητάει χρήματα από τη φίλη της, παρακαλώντας, λέγοντας ψέματα, ακόμα και απειλώντας να διακόψει τη σχέση τους κάθε φορά που η Li έκανε πολλές ερωτήσεις ή έδειχνε απρόθυμη να δώσει τα χρήματα. Κάθε φορά που η φίλη της παραπονιόταν για την κατάσταση, την ενθάρρυνε πάντα να κάνει ό,τι χρειάζεται για την αγάπη, υποστηρίζοντας ότι ο παρουσιαστής ειδήσεων το άξιζε, αναφέρει το odditycentral
Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με esports, gamer, gaming Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Pexels/Soumil Kumar

Νωρίτερα φέτος, αφού η Li ξόδεψε όλες τις οικονομίες της και άρχισε να έχει χρέη, τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα για τη Yu. Η φίλη της ήρθε σε αυτήν ζητώντας βοήθεια για να επικοινωνήσει με τον παρουσιαστή των ειδήσεων, εκφράζοντας τελικά την ανησυχία της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η Li ήθελε να τον αντιμετωπίσει και να ζητήσει όλα τα χρήματα πίσω, και παρά τις προσπάθειες της Yu να την μεταπείσει, είχε πάρει την απόφασή της.

Αισθανόμενη ότι η απάτη της είχε επιτέλους τελειώσει, η Yu είπε στη φίλη της τα πάντα, πώς είχε πει ψέματα ότι γνώριζε τον παρουσιαστή των ειδήσεων, πώς δημιούργησε τα ψεύτικα προφίλ και πώς την εξαπάτησε επί σειρά ετών. 

Η κ. Yu συνελήφθη μετά από καταγγελία της φίλης της και η έρευνα για την υπόθεση αυτή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ