Kathy Hilton: Το απίστευτο χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε η μαμά της Paris - Οι εκλεκτοί καλεσμένοι & τα ATM με... σαμπάνια (φωτό)

Ποιοι βρέθηκαν στο... ''θρυλικό'' πάρτι; 

Η Kathy Hilton διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο πάρτι το βράδυ του Σαββάτου, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για να περάσουν μαζί τις γιορτές η Paris Hilton και η Kim Kardashian.

Η 63χρονη πρωταγωνίστρια του Real Housewives of Beverly Hills τα έδωσε όλα για την δεξίωση, στην οποία η Paris, 41 ετών, και η Kardashian, 42 ετών, κάλεσαν τα πιο hot ονόματα του Χόλιγουντ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

 

Το πάρτι έγινε στην έπαυλή της στο Μπελ Έαρ.  Στο πάρτι φυσικά, το παρών έδωσαν οι κόρες της Πάρις και Νίκη Χίλτον καθώς και μια σειρά από γνωστά ονόματα, όπως η Χάιντι Κλουμ, η Πόλα Αμπντούλ και οι εδώ και πολλά χρόνια φίλες της οικογένειας Κρις Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν.

 

 

Φορώντας ένα κόκκινο μίνι φόρεμα Self Portrait  και ασημένια τακούνια, η Paris είχε γιορτινή διάθεση, ενώ η Kardashian πιο punk... 

 

 

 

 

 

 

«Η μαμά μου διοργανώνει πάντα τα πιο εμβληματικά πάρτι» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Πάρις Χίλτον. «Χάρηκα που πέρασα αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένεια και τους φίλους μου».

 

 

Αυτό βέβαια που προκάλεσε εντύπωση στο πάρτι, ήταν το γεγονός πως υπήρχε μέχρι και μηχάνημα αυτόματης πώλησης σαμπάνιας Moët & Chandon! Βέβαια, οι καλεσμένοι δεν χρειαζόταν να ρίξουν χρήματα για να πάρουν ένα μπουκάλι!

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ