Η απόλυτη Ιταλίδα της… Ελλάδας, Δωροθέα Μερκούρη φοράει ένα συγκλό petite robe noire από το Maison Faliakos - Magnifique! (φωτό)

«Το Pandoro μου είναι καλύτερο από το δικό σου!!!»

Magnifique! Απλά υπέροχη η Δωροθέα Μερκούρη, που πόζαρε με μια απίθανη δημιουργία του Maison Faliakos.

Η πανέμορφη Ελληνο-Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο δημοσιεύσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία της, την οποία τράβηξε ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης. 

«Το Pandoro μου είναι καλύτερο από το δικό σου!!!» έγραψε στο post της. Άλλωστε η ίδια λατρεύει την μαγειρική και μοιράζεται φανταστικές συνταγές, της ιταλικής κουζίνας, με τους followers της.

Στο κλικ την βλέπουμε να φορά ένα κομψό μαύρο σύνολο με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος.

Τα μαλλιά της είναι κάτω με πολύ διακριτικές μπούκλες στο τελείωμα, ενώ το μακιγιάζ της ανέλαβε η Makeup Artist Κατερίνα Θεοχάρη, που τόνισε το βλέμμα της Μερκούρη με eyeliner και πρόσθεσε ένα όμορφο, απαλό ροζ κραγιόν στα χείλη της.

Σημειώνεται ότι το Pandoro είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό γλυκό ψωμί, που φτιάχνεται κυρίως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Σερβίρεται συνήθως πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη, με άρωμα βανίλιας, που το κάνει να μοιάζει με τις χιονισμένες κορυφές των ιταλικών Άλπεων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ