Ρόουζ Χάνμπερι, ετών 38: Οι φήμες την θέλουν να είναι η ερωμένη του πρίγκιπα Ουίλιαμ - Αριστοκράτισσα, διαφορετική από την Κέιτ (φωτό)

Το tweet που άναψε φωτιές

Ξανά στο προσκήνιο βρίσκεται ο φημολογούμενος δεσμός του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Ρόουζ Χάνμπερι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το 2019 φήμες ήθελαν τον μεγάλο γιο και διάδοχο του βασιλιά Καρόλου να έχει απατήσει την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, με την 38χρονη σήμερα μαρκησία του Χολμεντελέι και μάλιστα την περίοδο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Ερχόμενοι στο 2022, ο αδερφός του πρίγκιπας Χάρι, στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan», άφησε να εννοηθεί ότι το παλάτι συγκάλυψε το σκάνδαλο. Ο ίδιος είπε ότι «με χαρά είπαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδερφό μου, αλλά δεν ήταν διατεθημένοι να κάνουν κάτι τέτοιο για να προστατέψουν εμάς (σ.σ. εκείνον και την γυναίκα του)».

Η Μέγκαν Μαρκλ από πλευράς της είπε σε ένα από τα επεισόδια ότι «με τάισαν στους λύκους».  Δεν ήταν λίγοι εκείνοι λοιπόν, που σκέφτηκαν αμέσως, ότι αναφέρονται στην «ανάρμοστη» σχέση της Ρόουζ Χάνμπερι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

 

 

Η δημοσιογράφος του Wall Street Journal Κάθριν Γουίλαν σε ανάρτηση που έκανε χθες στο Twitter, και την οποία κατέβασε η πλατφόρμα έφερε ξανά το θέμα στο προσκήνιο αφού έγραψε: «Η ανεπιβεβαιώτη θεωρία είναι ότι ο Ουίλιαμ απάτησε την Κέιτ με την μαρκησία του Χολμεντελέι, την ίδια περίοδο που η Μέγκαν άρχισε να σημειώνει επιτυχία στον ρόλο της.

Η οικογένεια την τάισε στους λύκους για να "σκοτώσει" την ιστορία και να προστατέψει την επόμενη βασίλισσά της». 

 

 

Είχε προηγηθεί δε το καλοκαίρι ένα post από τον λογαριασμό στο Twitter @Deuxmoi, το οποίο ανέφερε: «Σχεδόν τρομάζουμε να το μοιραστούμε μαζί σας αλλά θα το κάνουμε. Αυτή η εξωσυζυγική σχέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια είναι κοινό μυστικό στο Λονδίνο και είναι θέμα προς συζήτηση σε κάθε ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Σε ένα πρόσφατο media πάρτι, μάθαμε ότι ο αληθινός λόγος πίσω από την απιστία είναι η προτίμηση του πρίγκιπα για λίγο pegging, καθώς η γυναίκα του έχει συντηρητικές ιδέες, για να του το παρέχει. Όσο για εκείνη, δεν την ανησυχεί και προτιμά ο σύζυγός της να στρέφεται αλλού για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ανάγκες. Όσο τουλάχιστον τα πράγματα δεν περιπλέκονται συναισθηματικά».

 

 

Σημειώνεται ότι pegging είναι όταν η γυναίκα διεισδύει στον άντρα, χρησιμοποιώντας ερωτικά βοηθήματα. Όπως καταλαβαίνετε με το που ανέβηκε το συγκεκριμένο tweet, οι χρήστες έκαναν «πάρτι» και το  #prince_of_pegging έγινε κατευθείαν πρώτο trend στην πλατφόρμα.

Ποια είναι όμως η Ρόουζ Χάνμπερι

Γεννημένη στις 15 Μαρτίου 1984 η Rose είναι πρώην μοντέλο και σύζυγος του 7ου μαρκησίου του Χολμεντελέι, David Rocksavage, ο οποίος είναι 24 χρόνια μεγαλύτερος από αυτήν.

Παντρεύτηκαν το 2009, με δημοσίευμα του Hello! να αναφέρει τότε, σύμφωνα με το newidea.com.au ότι «τον Ιούνιο του 2009 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. Την επόμενη μέρα  αποκαλύφθηκε ότι περίμεναν παιδί και παντρεύτηκαν μόλις μια μέρα αργότερα».

 

 

Η ίδια έχει αριστοκρατικές ρίζες, αλλά και σχέσεις με τους Βρετανούς royals αφού γιαγιά της ήταν η λαίδη Ελίζαμπεθ Λάμπαρτ - η οποία υπήρξε μια από τις παράνυμφους της αείμνηστης Ελισάβετ, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο.

 

 

Η Rose και ο David έχουν μαζί τρία παιδιά: τα δίδυμα αγόρια Alexander και Oliver, καθώς και μια κόρη που ονομάζεται Iri. Μένουν όλοι μαζί  στο κτήμα Houghton Hall στο Norfolk, το οποίο τυχαίνει να βρίσκεται σχεδόν δίπλα από την εξοχική κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Μάλιστα η ίδια στο παρελθόν φαίνεται πως ήταν πολύ καλή φίλη με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ωστόσο από το 2019 αναφέρεται ως «αντίζηλος» της Μίντλετον. Η Sun, σύμφωνα με το  thenews.com.pk, είχε γράψει ότι οι δύο γυναίκες είχαν μια «τρομερή σύγκρουση».

Την ίδια ώρα ο Ουίλιαμ φέρεται επίσης παλιά να είχε πολύ καλές σχέσεις με τον σύζυγο της φερόμενης ερωμένης του, όμως αυτό μάλλον δεν ισχύει πλέον.

Πάντως η Ρόουζ ήταν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, δεν φωτογραφήθηκε με κανένα από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ