Η τσάντα της χρονιάς είναι αυτή & την κράτησε η Κιάρα Φεράνι! Louis Vuitton με μούσα την σχεδιάστρια Γιαπωνέζα Yayoi Kusama

Η influencer Κιάρα Φεράνι κράτησε τη νέα δημιουργία του πασίγνωστού brand! 

Μαγικά Χριστούγεννα περνάει η Κιάρα Φεράνι στην Ιταλία και όπως πάντα άλλωστε μας το δείχνει μέσα από το λογαριαασμό της στο Instagram. 

Αυτή την φορά η πασίγνωστη influencer , βρέθηκε στο Galleria Vittorio Emanuele, στο Μιλάνο και πραγματοποίησε άλλη μια υπέροχη εμφάνιση. 

Σε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσε στην σελίδα της στο Instagram η σύζυγος του Ιταλού τραγουδιστή Fedez, φοράει μια υπέροχη φούστα animal print, την οποία συνδύασε με μαύρο μπλουζάκι ζιβάγκο και ένα μαύρο πανωφόρι. 

 

 

Αν κάτι βέβαια τραβούσε την προσοχή τότε αυτή ήταν η Louis Vuitton x Yayoi Kusama τσάντα της! 

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, αφού όπως αναφέρει το parismatch.com, αυτό δεν θα γίνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο η ίδια είχε το προνόμιο να κρατήσει, το νέο κομμάτι του εμβληματικού, γαλλικού οίκου μόδας.

Η τσάντα είναι μαύρη με πολύχρωμα πουά και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ιαπωνέζα avant-garde καλλιτέχνιδα, Yayoi Kusama. 

Τι γνωρίζουμε για την τσάντα

Ο γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton συνεργάζεται με την Γιαπωνέζα καλλιτέχνιδα Yayoi Kusama σε μια συλλογή που έχει την υπογραφή τόσο του οίκου μόδας όσο και της καλλιτέχνιδας.

Louis Vuitton x Yayoi Kusama campaign starring Gisele Bündchen,

Ιnstagram/louisvuitton

Η συλλογή LOUIS VUITTON X YAYOI KUSAMA Capsule Collection θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023 και οι πρώτες εικόνες της καμπάνιας δείχνουν τα supermodels Gisele Bündchen, Anok Yai και Fei Fei Sun να ποζάρουν με την τσάντα. 

Louis Vuitton x Yayoi Kusama Capsule Collection 2023

 

Η συλλογή capsule συνδυάζει τα εμβληματικά μοτίβα της καλλιτέχνιδος και τα στιλιστικά στοιχεία της μάρκας. 

Η συλλογή θα περιλαμβάνει ready-to-wear κομμάτια , δερμάτινα είδη, ακόμη και ένα άρωμα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ