Kate Middleton: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο νέο γιορτινό βίντεο - H αναφορά στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Κέιτ Μίντλετον θυμάται τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' στις γιορτές.
 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε σε ένα νέο βίντεο, στο οποίο έστειλε το δικό της μήνυμα για τα φετινά Χριστούγεννα και αφιέρωσε τη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ.

"Η Βασίλισσα κρατούσε τα Χριστούγεννα κοντά στην καρδιά της και τα είχε ως μια εποχή που έφερνε τους ανθρώπους κοντά και μας υπενθύμιζε τη σημασία της πίστης, της φιλίας και της οικογένειας, καθώς και τη σημασία της ενσυναίσθησης και της συμπόνιας", λέει η 40χρονη Κέιτ.

Δείτε επίσης: Η πριγκίπισσα Κέιτ με κομψό καρό παλτό και το φτυάρι στα χέρια - Τίμησε τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό & βίντεο)

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που θα μεταδοθεί αύριο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε πως η ξεχωριστή λειτουργία κατά την οποία ψάλλονται τα κάλαντα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ είναι αφιερωμένη στην εκλιπούσα βασίλισσα "και σε όλους εκείνους που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας".

 

 

Η λειτουργία αυτή ονομάζεται Royal Carols: Together At Christmas και θα μεταδοθεί αύριο. Ήταν η δεύτερη χρονιά που η Κέιτ Μίντλετον διοργάνωσε τον εορτασμό για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους για το καθήκον και τις υπηρεσίες τους κατά τους προηγούμενους 12 μήνες.

Θα προβληθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής Μαζί τα Χριστούγεννα, με αφηγήτρια την Catherine Zeta-Jones, στο ITV1, αναφέρει το People.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το τρυφερό χριστουγεννιάτικο μήνυμά της το 2021

Η Κέιτ - ντυμένη με ένα λαμπερό φόρεμα και μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο - λέει: "Η περσινή εκδήλωση μου θύμισε αυτό που αγαπώ περισσότερο στα Χριστούγεννα: να βλέπω ανθρώπους να έρχονται κοντά, να γιορτάζουν και να βιώνουν ξεχωριστές στιγμές, ενώ παράλληλα σκέφτονται για τη χρονιά που πέρασε"

 "Η Αυτού Μεγαλειότης αφήνει μαζί μας μια απίστευτη κληρονομιά που έχει εμπνεύσει βαθιά πολλούς από εμάς". Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα μας χωρίς την Αείμνηστη Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ