Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν τα Χριστούγεννα: Χάρις Αλεξίου, Πόπη Τσαπανίδου, Τόνια Σωτηροπούλου, Ελένη Μενεγάκη (φωτό)

Ευχές και γιορτινά στιγμιότυπα!

Τα Instagram των Ελλήνων celebrities έχουν γεμίσει με γιορτινές εικόνες και ευχές για τα Χριστούγεννα!

Η Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον «έρωτά» της, που δεν είναι άλλος από τον εγγονό της, Έκτορα.

«Χρόνια πολλά.Υγεία και χαρές ?» έγραψε στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

«Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη» εύχήθηκε από πλευράς της η Χάρις Αλεξίου, με την σπουδαία ερμηνεύτρια να ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της καρτώντας στα χέρια της ένα γυάλινο ρόδι.

Η Ζέτα Δούκα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε μεταξύ άλλων, να λέει τα κάλαντα με την Μαρία Κορινθίου και την Αγγελική Λάμπρη, μετά απο τη διπλή παράσταση του έργου «Γοργόνες και Μάγκες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Στη ανάρτησή της διαβάζουμε: «Καλά Χριστούγεννα από μια παρέα αποφοίτων…Λυκείου που το μακρινό 2017 θεωρούνταν ακόμη ηθοποιοί- απόφοιτοι ανωτέρων δραματικών σχολών.

Το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε ανήμερα Χριστουγέννων μετά απο τη διπλή παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες». Τις Εορταστικές μέρες, τα θέατρα - θεάματα έχουν περισσότερες παραστάσεις γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη να γιορτάσει παρακολουθώντας…τέχνη. Η ζωή ανθίζει μέσα από την τέχνη και η τέχνη ομορφαίνει τη ζωή…».

Μια γιορτινή φωτογραφία δημοσίευσε και η Τόνια Σωτηροπούλου. Στο κλικ η ηθοποιός κρατά τον σκυλάκο της αγκαλιά, ενώ δίπλα της ο Κωστής Μαραβέγιας του δίνει ένα φιλί.

«Merry Christmas ♥️ From our family , to yours ?Χρόνια καλά και υπέροχα , με υγεία και αγάπη» έγραψε στο post της.

Η Ελένη Φουρέιρα από πλευράς της περνά όμορφες στιγμές στο σπίτι της, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον γοητευτικό σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram την βλέπουμε να αγοράζει διαδικτυακά τα χριστουγεννιάτικα δώρα της, με φόντο το στολισμένο δέντρο.

«Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με αγάπη» ευχήθηκε τέλος η Ελένη Μενεγάκη, ανεβάζοντας ένα γλυκό στιγμιότυπο με την μικρή Μαρίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Μαμά και κόρη φορούν τα σκουφάκια τους μπροστά στον χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε ακόμα μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο. «Χριστούγεννα με 20 βαθμούς!» έγραψε στην ανάρτηση με το ζεύγος να απολαμβάνει την ηλιόλουστη, γιορτινή μέρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ