Τα Χριστούγεννα της Ευγενίας Νιάρχου στο St Moritz: Με την κουνιάδα της Ντάσα & την αδερφή της Ηλέκτρα στο ξενοδοχείο της οικογένειας (φωτό)

Ποζάρουν όλες μαζί!

Στο St. Moritz, το πολυτελές αλπικό θέρετρο στην κοιλάδα Engadin της Ελβετίας, πέρασε τα Χριστούγεννα και φέτος η Ευγενία Νιάρχου.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες και ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα σε όσους ξέρω και δεν ξέρω».

Στις εικόνες την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την μικρότερη αδερφή της Ηλέκτρα και την κουνιάδα της Ντάσα Ζούκοβα -την σύζυγο του αδερφού της Σταύρου Νιάρχου - ενώ μαζί τους ήταν και η σύντροφος του άλλου τους αδερφού του Θοδωρή, η Καμίλ Ρόουζ (Camille Rowe), η οποία είναι διάσημο μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria Secret.

Η μεγαλύτερη κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου, ήταν ντυμένη στα κόκκινα με μια μακριά φούστα με πούλιες και μια μπλούζα ζιβάγκο.

Η Ηλέκτρα από την άλλη φορούσε ένα κομψό μαύρο σύνολο, ενώ η Ντάσα ένα σικάτο κυπαρισσί ταγιέρ.

Τέλος η Καμίλ επέλεξε ένα κόκκινο πουλόβερ και μαύρο παντελόνι.

Η οικογένεια της χρυσής κληρονόμου διατηρεί στο αλπικό θέρετρο το 5άστερο Kulm Hotel. Ο Φίλιππος Νιάρχος χαίρει εκτίμησης στην Ελβετία και ιδιαίτερα στο St Moritz, οπού έχει ονομαστεί «επίτιμος δημότης».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

Ο πατέρας και ο Θείος του Σταύρου Νιάρχου κατέχουν επίσης μεγάλες εκτάσεις στην περιοχή, ενώ  στο ξενοδοχείο της οικογένειας είχε γίνει και ο λαμπερός γάμος του Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα.

Φωτοτογραφίες: Instagram/venyxworld

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ