Η πριγκίπισσα Βεατρίκη χέρι-χέρι με τον θετό της γιο - Ο μικρός Κρίστοφερ πέρασε τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια (φωτό)

Είναι ο γιος του άντρα της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά για την πριγκίπισσα βεατρίκη.

Η εγγονή της αείμνηστης Ελισάβετ, μαζί με άλλη μέλη της βασιλικής οικογένειας, βρέθηκαν την Κυριακή στην εκκλησία St Mary Magdalene, στο Norfolk, για την χριστουγεννιάτικη λειτουργία,

Την 34χρονη royal σύνόδευαν ο σύζυγός της, ο ιταλικής καταγωγής κτηματομεσίτης Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι και ο θετός της γιος Κρίστοφερ Γουλφ (Christopher Woolf).

Ο Εντοάρντο μοιράζεται τον μικρό  με την πρώην σύντροφό του, Dara Huang, η οποία σύμφωνα με το People είναι Αμερικανίδα αρχιτέκτονας και designer.

Αυτά τα Χριστούγεννα σηματοδοτούν τη δεύτερη φορά που ο Κρίστοφερ εμφανίζεται δημόσια με την οικογένεια της θετής μητέρας του. Η πρώτη ήταν το περασμένο καλοκαίρι στους εορτασμούς για το πλατινένιο διαγωνισμό Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Υπενθυμίζεται ότι η Βεατρίκη και ο Έντο - όπως αποκαλούν τον άντρα της - έχουν αποκτήσει με την σειρά τους μια κορούλα, την Σιένα - Ελισάβετ,  η οποία ήρθε στον κόσμο στις 18 Σεπτεμβρίου του 2021.

«Η πριγκίπισσα και το παιδί της είναι καλά, και το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη του στον μεγάλο της αδελφό Κρίστοφερ Γουλφ» είχαν αναφέρει μεταξύ άλλων, σε σχετική δήλωση ποου είχαν εκδόσει όταν γεννήθηκε η Σιένα.

Η Βεατρίκη έχει υπέροχη σχέση με τον γιο του συζύγου της και στις φωτογραφίες την είδαμε να τον κρατά από το χέρι. Η ίδια ήταν ντυμένη με ένα υπέροχο σκούρο πράσινο παλτό με γούνα στα μανίκια και τον λαιμό, ενώ φοορύσε ακόμα ένα εντυπωσιακό καπέλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tudor lover (@bea_york)

Στην λειτουργία βρέθηκε και η αδερφή της πριγκίπισσα Ευγενία μαζί με τον άντρα της, Jack Brooksbank. Το ζεύγος άφησε ωστόσο στο σπίτο τον γιο του Αύγουστο- Φίλιππο, ο οποίος είναι μόλις ενός έτους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily

Η 32χρονη royal φορούσε ένα φαρδύ, γκρι παλτό και μια μεγάλη στέκα στα μαλλιά της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ