Bruce Willis: Το ατύχημα στα γυρίσματα ταινίας, το 2003 που μπορεί να του προκάλεσε την αφασία - Είχε κάνει μήνυση

Υπάρχει μια φήμη για το πως μπορεί να προκλήθηκε το πρόβλημα υγείας

Η ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας του Bruce Willims, ο οποίος διαγνώστηκε με αφασία, συγκλόνισε τον κόσμο του κινηματογράφου και τώρα, εννέα μήνες μετά, υπάρχει μια φήμη για το πως μπορεί να προκλήθηκε.

«Ο πολυαγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Bruce εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε» είχε αναφέρει η οικογένεια του 67χρονου ηθοποιού σε σχετική ανάρτηση.

Ο σταρ του σινεμά είχε ένα ατύχημα στα στα γυρίσματα της πολεμικής ταινίας του Antoine Fuqua, «Tears of the Sun», το 2003 και αυτό θα μπορούσε να ήταν η αιτία της αφασίας που του εκδηλώθηκε.

Σύμφωνα με το marca.com η γερμανική εφημερίδα Filmstarts έχει εγείρει την υποψία ότι αυτό το ατύχημα, ήταν εκείνο που προκάλεσε το πρόβλημα υγείας. Σημειώνεται ότι η αφασία είναι μια εγκεφαλική πάθηση που επηρεάζει την επικοινωνία του ασθενή, αλλά και την ικανότητά του να καταλαβαίνει τους  άλλους ανθρώπους.

Ένας φίλος του Willis, που κράτησε την ανωνυμία του, είχε πει στην Sun, τον Μάρτιο του 2022 ότι οι αλλαγές στον ηθοποιό είχαν αρχίσει να φαίνονται πέντε χρόνια νωρίτερα. 

Στα γυρίσματα της ταινίας ο 67χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα βλήμα. Μάλιστα ο ίδιος στην συνέχεια  μήνυσε τα Revolution Studios για “ακραίο ψυχικό, σωματικό και συναισθηματικό πόνο” και επίσης τον διευθυντή ειδικών εφέ, Joe Pancake.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ