Επίσημος αρραβώνας για την Αντιγόνη Κουλουκάκου: ''Σε αγαπώ για πάντα'' - φωτό με τον μνηστήρα της να δείχνουν τις βέρες

Είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ! 

Ιδιαίτερα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την πρωταγωνίστρια από την «Η Γη της Ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η ηθοποιός, που υποδύεται την «Ιουλία» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA  ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύντροφός της επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα την ημέρα των Χριστουγέννων αρραβωνιάστηκαν

 

 

 

 

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί το χαρμόσυνο γεγονός με τους θαυμαστές της.

'Ετσι δημοσίσευσε μια φωτογραφία  στο προφίλ της στο Instagram, όπου ποζάρει για πρώτη φορά με τον αγαπημένο της, Νίκο και δείχνουν τις βέρες τους.

 

 

Στην ανάρτηση έγραψε: ''Ιs All About Love PER SEMPRE Σε αγαπώ. Christmas, The most wonderful time of the year!

 

 

Οι άνθρωποι πάντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. από μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων κ πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου.

Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. Απ’ την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά.

Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κ η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής. Buon Natale con amore e felicità nel cuore. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ το χρόνο σας να μοιραστείτε πάντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη και ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας''.

Ποιος είναι ο Νίκος που της έχει κλέψει την καρδιά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στα social media, το όνομα του είναι Νίκος Ράικος και είναι ψυχολόγος. Μάλιστα ο ίδιος εργάζεται στην πολεμική αεροπορία.

Η ηθοποιός αποφεύγει να ανεβάζει συχνά αναρτήσεις από την προσωπική της ζωή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ