Πώς η βασίλισσα Μάξιμα χάνει 10 κιλά εύκολα & γρήγορα; - H δίαιτα που ακολουθεί, την κάνει & η Σάρα Φέργκιουσον

Η βασίλισσα Μαξίμα, έχει μια εκπληκτική σιλουέτα, η οποία φέρεται να οφείλεται σε μια συγκεκριμένη δίαιτα, που αγαπά και η Σάρα Φέργκιουσον.

Η αγαπημένη δίαιτα της βασίλισσας Μάξιμα μπορεί να είναι αρκετά αυστηρή, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, της επέτρεψε να χάσει 10 κιλά.

Η εν λόγω δίαιτα είναι η κετογονική - αν κάποιος λοιπόν προσπαθεί να αποφασίσει ποια νέα δίαιτα θα ακολουθήσει το νέο έτος, αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή.

 

 

 

 

Η κετογονική δίαιτα είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες, αλλά αντίθετα, υψηλή σε λίπη.

Η έλλειψη υδατανθράκων κάνει το σώμα σας να εισέλθει σε μια διαδικασία που ονομάζεται κέτωση, η οποία σας κάνει να καίτε λίπος για ενέργεια. Λειτουργεί εξαιρετικά για τη μείωση του διαβήτη και του κινδύνου διαφόρων καρδιακών παθήσεων.

 

 

 

Σύμφωνα με το Nourish by WebMD: "Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κετογονική δίαιτα είναι μια βραχυπρόθεσμη δίαιτα που επικεντρώνεται στην απώλεια βάρους και όχι στην επιδίωξη ωφελειών για την υγεία".

Πίσω στο 2020, η Μαξίμα γιόρτασε τα 49α γενέθλιά της με την αγαπημένη της γλυκιά λιχουδιά, τα αργεντίνικα Alfajores (μπισκότα με γέμιση dulce de leche, τυλιγμένα σε τριμμένη καρύδα).

Αλλά για να μπορέσει να τα ευχαριστηθεί, φέρεται να ακολούθησε πρώτα ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, αναφέρει το express

 

Η μέθοδος αναπτύχθηκε από μια ολλανδική εταιρεία με την ονομασία New Fysic και περιελάμβανε μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

Η βασίλισσα Μάξιμα έπρεπε επίσης να εξαλείψει εντελώς τους υδατάνθρακες, τα γλυκά και μερικά φρούτα και λαχανικά. Επιπλέον, τα πάντα έπρεπε να είναι στον ατμό ψημένα ή στη σχάρα.

Η δίαιτα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να τρώνε μικρές μερίδες αρκετές φορές την ημέρα, προκειμένου να ελέγχουν το άγχος και το στρες.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ