Story of the day: Συνταξιούχος δασκάλα κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύντροφό της με αντιψυκτικό - Τον τραβούσε βίντεο ενώ σφάδαζε από τους πόνους

Μια 64χρονη συνταξιούχος δασκάλα από τη Μασαχουσέτη κατηγορείται για τη δολοφονία του συντρόφου της, καθώς φέρεται να έριξε κρυφά αντιψυκτικό στο ρόφημα που έπινε. 

Μια συνταξιούχος δασκάλα από τη Μασαχουσέτη κατηγορήθηκε  ότι δηλητηρίασε τα ροφήματα καφέ του φίλου της με αντιψυκτικό.

Η Judy Church, 64 ετών, από το Salisbury, εμφανίστηκε για λίγο στο δικαστήριο την Παρασκευή, μία ημέρα αφότου συνελήφθη ως ύποπτη για τη δηλητηρίαση του Leroy Fowler, 55 ετών, με αιθυλενογλυκόλη, ανέφερε το WCVB.

H Τσερτς κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης λίγο μετά τις 8 μ. μ. της 11ης Νοεμβρίου για να αναφέρει ότι ο Φάουλερ βρισκόταν σε κίνδυνο, σύμφωνα με τα αρχεία που έχει στην κατοχή του το NBC Boston.

Judy Church and Leroy Fowler

Ο Φάουλερ μεταφέρθηκε σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία για περίθαλψη, όπου οι γιατροί τελικά διαπίστωσαν ότι τα νεφρά του παρουσίαζαν ανεπάρκεια λόγω δηλητηρίασης από αντιψυκτικό. Η ανακάλυψη οδήγησε την οικογένεια του Fowler να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Ο θάνατος του Fowler διαπιστώθηκε στις 13 Νοεμβρίου. 

Ο θετός γιος του Φάουλερ, Μάικλ Χόκινς, είπε στους ερευνητές ότι ο Φάουλερ είχε πει μόλις δύο εβδομάδες πριν τον θάνατό του, ότι η Τσερτς τον δηλητηρίαζε, αναφέρει το nypost

Judy Church appeared in court on Dec. 23.

WCVB

Τα δικαστικά αρχεία αποκάλυψαν επίσης ότι η Τσερτς, κατά τις τελευταίες στιγμές του συντρόφου της, προσπάθησε να πείσει τους γιατρούς ότι θα έπρεπε να είναι πληρεξούσια για τα θέματα υγείας του. Οι γιατροί του νοσοκομείου Μπεθ Ίσραελ στη Βοστώνη, ωστόσο, αρνήθηκαν το αίτημα.

Fowler and Church

Fowler and Church had been in a long-term relationship.

Facebook

Κατόπιν έρευνας στο διαμέρισμα, η αστυνομία βρήκε ένα μπουκάλι πορτοκαλί αντιψυκτικού - χημικό σπρέι που χρησιμοποιείται για να λιώνει τον πάγο και το χιόνι από τα παράθυρα των αυτοκινήτων - κοντά σε ένα μπουκάλι αθλητικού ποτού. 

Η αστυνομία ερευνά  αν η Τσερτς έβαλε στο αθλητικό ποτό το αποψυκτικό. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ