Story of the day: 67χρονος έχει 12 συζύγους, 102 παιδιά και 568 εγγόνια - η νεότερη ετών 30 ! Τι τον προβληματίζει

Ο αγρότης είπε ότι παντρεύτηκε τόσες πολλές φορές για να παραμείνει ευτυχισμένος και ικανοποιημένος.

Ένας αγρότης από την Ουγκάντα, ο 67χρονος Musa Hasahya, ο οποίος έχει 102 παιδιά και 568 εγγόνια από 12 συζύγους, αποφάσισε να σταματήσει να κάνει παιδιά, ώστε να μπορεί να τα συντηρεί με την περιορισμένη πηγή εισοδήματός του.

"Το εισόδημά μου έχει καταστεί ανεπαρκές για να συντηρήσω την οικογένειά μου λόγω του υψηλού κόστους ζωής και του μεγάλου αριθμού των μελών της οικογένειάς μου", δήλωσε ο Musa, ο οποίος κατάγεται από ένα χωριό της Ουγκάντα.

"Οι τέσσερις γυναίκες μου, που ζουν στο ίδιο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της νεότερης από αυτές, της Zuleikha, είναι μητέρα 11 παιδιών", πρόσθεσε.

Gulf Today Report
 

Περίπου το ένα τρίτο των παιδιών του Musa, των οποίων η ηλικία κυμαίνεται μεταξύ 5 και 51 ετών, ζουν μαζί του στη φάρμα του.

Η νεότερη σύζυγος του Musa είναι 21 χρόνια νεότερη από τον μεγαλύτερο γιο του.

Είπε ότι πρόσφατα, λόγω της κακής οικονομικής του κατάστασης, τον εγκατέλειψαν 2 σύζυγοι.

Όταν τα μέσα ενημέρωσης ρώτησαν τον Musa για τους γάμους του, εκείνος είπε ότι ένας άνδρας δεν μπορεί να παραμείνει ευτυχισμένος με μία μόνο σύζυγο.

 

Ο αγρότης είπε ότι όλες οι γυναίκες του διαμένουν στο ίδιο σπίτι. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, ο Musa απέφυγε να κάνει άλλα παιδιά λόγω του πληθωρισμού.

Είπε ότι το εισόδημά του έχει μειωθεί και ότι η οικογένειά του γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Ο αγρότης είπε ότι παντρεύτηκε τόσες πολλές φορές για να παραμείνει ευτυχισμένος και ικανοποιημένος.


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Musa παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο Hanifa το 1971 σε ηλικία 16 ετών, αφού εγκατέλειψε το σχολείο. Είπε ότι παντρευόταν όλο και περισσότερο, καθώς έβγαζε περισσότερα χρήματα εκείνες τις μέρες, σύμφωνα με το gulftoday

Ο Musa δήλωσε ότι δεν επιθυμεί πλέον να επεκτείνει την οικογένειά του που αριθμεί πάνω από 700 άτομα λόγω των οικονομικών του προβλημάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ