Vintage pic: Χριστούγεννα στο Gstaad της Ελβετίας - Νίκος Κούρκουλος, Σάκης Ρουβάς, Δημήτρης Κοντομηνάς, Πόλυ Ζησοπούλου

Μια χαρούμενη στιγμή στο ιστορικό ξενοδοχείο Gstaad Palace 

Μία γιορτινή vintage φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, η οποία μοιράζεται στην σελίδα της @elenasdiary_blog, σπάνια στιγμιότυπα από το παρελθόν.

Το κλικ τραβήχτηκε τα Χριστούγεννα του 2000 στο ξενοδοχείο Gstaad Palace της Ελβετίας, όπου είχαν περάσει μεταξύ άλλων τις γιορτές ο Νίκος Κούρκουλος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Ηλίας Ψηνάκης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Πόλυ Ζησοπούλου και ο Ντίμης Κρίτσας.

«Χριστούγεννα στο Gstaad: Το Gstaad της Ελβετίας είναι ένας από τους πιο exclusive προορισμούς του διεθνούς jet set εδώ και δεκαετίες. Ήταν και παραμένει όμως και ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων jet setters.

Χριστούγεννα του 2000, ο φακός συλλαμβάνει σε μια χαρούμενη στιγμή στο ιστορικό ξενοδοχείο Gstaad Palace στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί εμβληματικές προσωπικότητες από όλο τον κοσμο, τον Σάκη Ρουβά, τον Ηλία Ψινάκη, τον Νίκο Κουρκουλο που μαζί με την Μαριάννα Λάτση ήταν φανατικοί θαμώνες του χειμερινού resort, τον Δημήτρη Κοντομηνά, την Πόλυ Ζησοπούλου και τον Ντίμη Κρίτσα, που ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες θαμώνες του Gstaad ξεκινώντας από τα νεανικά του χρόνια» διαβάζουμε στην ανάρτηση της εκδότριας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ