Γάμος 2023: Το Pinterest αποκαλύπτει τις τάσεις της νέας χρονιάς - Πολύχρωμες λεπτομέρειες παντού

Ποιοι τόνοι θα κυριαρχήσουν;

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν και ψάχνουν έμπνευση, για τον σχεδιασμό του γάμου τους, στο Pinterest.

Κάθε χρόνο η πλατφόρμα δημοσιεύει μια λίστα με τις τάσεις που αναμένεται να κυριαρχήσουν το επόμενο έτος και μετά από μήνες συγκέντρωσης και ανάλυσης των όσων έχουν ανεβάσει και ψάξει οι χρήστες, έρχεται να απολύψει τι θα δούμε στους γάμους του 2023. Το γενικό θέμα; Το χρώμα!

Όπως αναφέρει το brides.com το Pinterest διαπίστωσε ότι οι πολύχρωμες λεπτομέρειες θα είναι παντού: από τις συνθέσεις λουλουδιών, έως το ντύσιμο για την γαμήλια δεξίωση.

Βάσει των στοιχείων η παλέτα περιλαμβάνει άφθονη τερακότα, χάκινους τόνους, αλλά και «καμένο» πορτοκαλί.

Μετά την αξιολόγηση των πληροφοριών που βασίζονται στις αυξανόμενες αναζητήσεις από τους millennials και τη Generation X  ο ιστότοπος παρατήρησε αύξηση 695% στα «καμένα πορτοκαλί θέματα γάμου», μια αύξηση 230%, τα «φορέματα παράνυμφων από τερακότα», μια αύξηση 150% στα «πορτοκαλί κεντρικά κομμάτια γάμου» και αύξηση 285% στο «χάλκινο saree», σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Πάντως φαίνεται ότι τα ζευγάρια το 2023 δεν θα δώσουν μόνο σημασία στον γάμο, αλλά και στις επετείους. Το επόμενο έτος, το Pinterest αναμένει ότι οι baby boomers και η Gen X θα προγραμματίσουν μεγάλες βραδιές για να τιμήσουν τις ημερομηνίες - ορόσημα στις σχέσεις τους.

Για να συγκεντρώσει τα στοιχεία η πλατφόρμα  αξιολογεί τι αναζητούν οι πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες της. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η πρόβλεψη του Pinterest  για τις τάσεις της νέας χρονιάς είναι σωστή στο 80% των περιπτώσεων, χάρη στην περιεκτική μεθοδολογία και την ενδελεχή ανάλυση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ