Kim Kardashian: Το κλικ που ξεσήκωσε τους followers της - «έκανε photoshop όλη την οικογένεια - σαν ταινία τρόμου» (φωτό)

Πόζαραν όλες μαζί ή μήπως όχι;

«Φωτιά» πήραν τα πληκτρολόγια με την γιορτινή φωτογραφία που δημοσίευσε η Kim Kardashian.

Η 42χρονη reality σταρ και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους 338 εκατομμύρια follwers ένα στιγμιότυπο στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει με την 67χρονη μητέρα της Kris Jenner και τις αδερφές της: την 43χρονη Kourtney, την 38χρονη Khloé, την 27χρονη  Kendall Jenner και την 25χρονη Kylie Jenner.

Η ίδια ανάρτηση περιλάμβανε φωτογραφίες από το πάρτι που έκαναν την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά ήταν αυτό το οικογενειακό κλικ που «ξεσήκωσε τα πλήθη».

Σημειώνεται ότι το post έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια likes και περισσότερα από 15.000 σχόλια.

Οι followers της Kim είχαν πολλά να πουν για την συγκεκριμένη εικόνα, αφού την κατηγόρησαν ότι έκανε photoshop την οικογένειά της. 

Και δεν εννοούμε ότι «πείραξε» τα πρόσωπά τους, αλλά ότι επεξεργάστηκε την φωτογραφία, έτσι ώστε να μοιάζει ότι πόζαραν όλες μαζί.

Μερικά από τα «αποδεικτικά στοιχεία» που  επισήμαναν οι θαυμαστές της, ήταν ότι ορισμένες κοιτούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά και τα πόδια της Kendall Jenner που φαίνονται περίεργα.

«

 

«Έχει γίνει photoshop σε όλα τα σαγόνια, τα κεφάλια τους μοιάζουν σαν να τα έκοψες και να τα κόλλησες μαζί» θα γράψει κάποιος στα σχόλια, ενώ ένας δεύτερος θα  πει ότι «μοιάζει με poster promo για ταινία τρόμου».

«Είναι τόσο δύσκολο να βγάζετε μια φωτογραφία μαζί; Δεν είναι πιο δύσκολο το να κάνετε photoshop; Αυτή η οικογένεια είναι μπερδεμένη» διαβάζουμε σε άλλο σχόλιο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ