Χριστουγεννιάτικη τραγωδία: Οι 25χρονοι γονείς σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Παγιδεύτηκαν τα 3 παιδιά τους στο αναποδογυρισμένο όχημα για 55 ώρες (φωτό & βίντεο)

Το 5χρονο κοριτσάκι έσωσε τα αδέρφάκια του

Τραγωδία στην Αυστραλία, όπου ένα ζευγάρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την ημέρα των Χριστουγέννων. Τα τρία ανήλικα παιδιά τους έμειναν για 55 ώρες παγιδευμένα μέσα στο όχημα, με τους νεκρούς γονείς τους..

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε μια πόλη στο Wheatbelt. Η 25χρονη Cindy Braddock, ο 28χρονος Jake Day και τα παιδιά τους εθεάθησαν τελευταία φορά να φεύγουν από το Northam, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Perth, στη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η οικογένεια είχε κάνει ένα ταξίδι 200 ​​χιλιομέτρων για να  περάσει τα Χριστούγεννα με τη μητέρα του Day, στη γενέτειρά του το Kondinin. Ωστόσο δεν έφτασαν ποτέ με αποτέλεσμα να δηλώσουν την εξαφάνισή τους, στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το βυσσινί Land Rover της οικογένειας βρέθηκε αναποδογυρισμένο, από κάποιο συγγενικό πρόσωπο, την Τρίτη, μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από τον τελικό προορισμό τους. 

Οι δύο γονείς εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο αμάξι, ωστόσο τα τρία τους παιδιά επέζησαν και πιστεύεται ότι παρέμειναν εγκλωβισμένα για 55 ώρες, μέχρι να τα διασώσουν.

Το φρικτό δυστύχημα φέρεται να συνέβη όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το όχημα βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να βρει τον θάνατο.

Τα παιδιά, ένα κοριτσάκι πέντε ετών, ένα αγοράκι δύο ετών και ένα μωρό εντοπίστηκαν στο σημείο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με σοβαρή αφυδάτωση, είπε η αστυνομία. Βάσει των πληροφοριών, αν και τραυματίστηκαν, δεν κινδυνεύει η ζωή τους. 

Ο ξάδερφος του αδικοχαμένου πατέρα,  Michael Read, δήλωσε την Τετάρτη ότι ήταν το 5χρονο κοριτσάκι εκείνο που έσωσε τα αδέρφια της

«Η πεντάχρονη ξεκόλλησε μέσα στο όχημα και στη συνέχεια έβγαλε το ενός έτους παιδί από το κάθισμα του αυτοκινήτου, όταν ήταν εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητο για τις 55 ώρες με 30 βαθμούς στη ζέστη» είπε, σύμφωνα με το CNN.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ