Όταν η Emma Heming ερωτεύτηκε τον Bruce Willis: «Ήταν εκείνος ο χειμώνας, πριν 15 χρόνια» - Το τρυφερό βίντεο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009

Ένα τρυφερό βίντεο από το παρελθόν δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming.

«Ήταν εκείνος ο χειμώνας, πριν από 15 χρόνια όταν τον ερωτεύτηκα #αγάπη της ζωής μου» έγαρψε στην ανάρτησή του το 44χρονο πρώην μοντέλο.

Στο βίντεο το αγαπημένο ζεύγος απολαμβάνει όμορφες στιγμές κάνοντας σκι.

Σύμφωνα με την Daily Mail 67χρονος σήμερα ηθοποιός  υπήρξε δεινός σκιέρ και μάλιστα, είχε το θέρετρο «Soldier Mountain» στο Αϊντάχο με την πρώην σύζυγό του Demi Moore, πριν  το δωρίσουν σε έναν τοπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε για τη διαχείριση του ακινήτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία.  «Ο πολυαγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Bruce εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε» είχε αναφέρει η οικογένεια του Willis. σε σχετική ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Bruce Willis: Το ατύχημα στα γυρίσματα ταινίας, το 2003 που μπορεί να του προκάλεσε την αφασία - Είχε κάνει μήνυση

Ο σταρ του Χόλιγουντ υπήρξε παντρεμένος με την Demi Moore, από το 1987–2000 και έχουν μαζί τρεις κόρες, την 34χρονη Rumer, την 28χρονη Tallulah και την 31χρονη Scout LaRue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Το 2009 παντρεύτηκε την  Emma Heming Willis με την οποία και έχει αποκτήσει την 8χρονη Evelyn και την 10χρονη Mabel Ray. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ